ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Μασούρα ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του δεξιού μπακ, Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ. Το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των "ερυθρολεύκων".

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Γιάννης Μασούρας. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα μπακ από την ΑΕΛ, ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Την περυσινή σεζόν, ο Μασούρας σημείωσε τρία γκολ και 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους "βυσσινί", αποτελώντας έναν απ' τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Πειραιώτες κατέβαλαν 1.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, ενώ θα δοθούν στην ΑΕΛ και δύο ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μασούρα!

Το who is who του Γιάννη Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας (1,81μ.) γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1996 στην πόλη της Πάτρας. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Παναχαϊκής και γρήγορα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Αχαΐας.

Ύστερα από δύο χρόνια και έχοντας "γεμάτες" σεζόν με τους "κοκκινόμαυρους", υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Την πρώτη του χρονιά στους "βυσσινί" πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Football League. Την επόμενη χρονιά "συστήθηκε" στο κοινό της Super League, αφού έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 30 Απριλίου 2017.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο νεαρός φουλ μπακ, πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και σε 7 ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πέτυχε και 3 γκολ!

Τέλος, είναι διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες, καθώς είναι ενεργό μέλος της U-21 της χώρας μας. Από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας!

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ