ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Λαΐφη ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Λαΐφη ο Ολυμπιακός
Λαΐφης

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Ο 23χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός είναι και τυπικά παίκτης των Πειραιωτών. "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας" ανέφερε.

Ολοκληρώθηκε από τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ανόρθωση. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Λαΐφη». Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, λίγο μετά τις υπογραφές, ο νέος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων", είπε:« Όταν σε προσεγγίζει ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Η κίνηση αυτή ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ για να πω το ναι. Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να καταφέρω με το παιχνίδι μου να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».

Ανακοίνωσε Λαΐφη ο Ολυμπιακός

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΪΦΗ

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης γεννήθηκε στις 19/5/1993 στο Παραλίμνι της Κύπρου. Αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος. Άρχισε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ενώ πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 16 του χρόνια, δοκίμασε τις ικανότητές του στην Αγγλία όπου βρέθηκε και ενσωματώθηκε στις Ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παρέμεινε εκεί για 2,5 χρόνια όπου έφτασε ως και την ομάδα Κ-18. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011/12 επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Στην έως τώρα καριέρα του έχει φορέσει και τη φανέλα της Αλκής Λάρνακας με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση. Χάρη στο ταλέντο του ξεχώρισε και γι’ αυτό άρχισε να δέχεται κλήσεις στις μικρές Εθνικές της Κύπρου, ενώ πλέον αποτελεί και σημαντικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας.

Με τη φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε ως κορυφαίος νέος Κύπριος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος τη σεζόν 2014/15 σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του πρωταθλήματος. Οι ατομικές του διακρίσεις δεν σταματούν εδώ αφού τόσο τη σεζόν 2014/15 όσο και την περασμένη (2015/16) συμπεριλήφθηκε από τον ΠΑΣΠ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Κύπρου) στην κορυφαία 11άδα του κυπριακού πρωταθλήματος.

FROM LEGEND TO LEGEND: Το θρυλικό t-shirt

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μήτρου: "Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για Λαΐφη"
"Ο Λαΐφης είναι ό,τι καλύτερο στην Κύπρο"
"Το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν χωράει τον Λαΐφη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ