ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Κασάμι ο Φαουάζ Αλ-Χασάουι

Ανακοίνωσε Κασάμι ο Φαουάζ Αλ-Χασάουι
Κασάμι

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ. Τουλάχιστον αυτό γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στοtwitterο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Φαουάζ Αλ-Χασάουι.

Απλώς, ο Αλ-Χασάουι ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται για μεταγραφή, αλλά για τον δανεισμό του Ελβετού χαφ από τον Ολυμπιακό!

Για έναν χρόνο λοιπόν ο Ελβετός χαφ θα παίξει στα γήπεδα τηςChampionship.Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα (1/8) που αναχωρούσε η ερυθρόλευκη αποστολή για το Ισραήλ, ο Κασάμι έφευγε για Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που έχει ως στόχο την άνοδό της στην Premier League.

Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός

Περίπου μισή ώρα μετά το"τιτίβισμα" του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, οι "ερυθρόλευκοι" γνωστοποίησαν ότι όντως ο Ελβετός παραχωρήθηκεδανεικός στον αγγλικό σύλλογο. Ήταν μία εξέλιξη λίγο - πολύ αναμενόμενη.

Μετά την τοποθέτηση του Φαουάζ Αλ-Χασάουι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι όντως ο Κασάμι θα συνεχίσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ξεκαθάρισε μάλιστα και από την πλευρά της ότι πρόκειται για δανεισμό ενός έτους.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ

Λίγο αργότερα η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κασάμι από τον Ολυμπιακό.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ