ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε και Σεμπά ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε και Σεμπά ο Ολυμπιακός
Σεμπά

Επισημοποιήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η απόκτηση του Σεμπαστάο "Σεμπά" Ζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί και τυπικά παίκτη της ομάδας του Πειραιά.

Μετά τον Μανουέλ Ντα Κόστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τρίτη (18/8) την απόκτηση και του Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα ενισχύσει τους Πειραιώτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την Πορτογαλία προκύπτει ότι το συμβόλαιό του θα είναι 4ετές και πώς η Εστορίλ θα βάλει στα ταμεία της κοντά στο 1,8εκ. ευρώ. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Σεμπαστάο «Σεμπά» Ζούνιορ". Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος άσος επεσήμανε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα! Ελπίζω να αποδώσω τα μέγιστα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει νίκες!"

-Ανυπομονείς να παίξεις στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού;

"Θέλω πολύ! Είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω πάρα πολλή όρεξη. Ανυπομονώ να κάνω πολύ καλά παιχνίδια, να δώσουμε χαρά στον κόσμο, να πετύχουμε νίκες και να φτάσουμε ξανά στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό!".

-Τι σημαίνει για εσένα η προοπτική του Champions League;

"Για εμένα, όπως και για κάθε παίκτη, το να παίξω στο Champions League σημαίνει πάρα πολλά! Είναι η κορυφαία διοργάνωση! Ελπίζω να παίξω αρκετά παιχνίδια και να δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε νίκες!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ