ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός!
INTIME SPORTS

Αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Πέμπτης (18/1), ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη γκολκίπερ, Ίβιτσα Ίβουσιτς! (video)

Σε μεταγραφή παίκτη προχώρησε ο Ολυμπιακός, αφού εντελώς αναπάντεχα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς το απόγευμα της Πέμπτης (18/1)!

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν είχε διαρρεύσει και οι "ερυθρόλευκοι" αιφνιδίασαν τους πάντες με την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον πανύψηλο (1.95) τερματοφύλακα.

Από την ηλικία των 14 ετών είχε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Ίντερ και από τον Αύγουστο του 2015 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κροατίας για λογαριασμό της NK Istra 1961, ομάδα με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ωστόσο εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων στον σύλλογο, ο Ίβουσιτς μαζί με άλλους τρεις παίκτες της ομάδας, αποχώρησαν τον Δεκέμβρη, με τον 23χρονο γκολκίπερ να ολοκληρώνει σήμερα (18/1) την μετακίνηση του στους "ερυθρόλευκους".

Ανακοίνωσε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστές του Θρύλου, ο νεαρός πορτιέρο τόνισε:

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Τι στόχους έχεις; Τι θες να επιτύχεις με τη νέα σου ομάδα;

Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!"

Το who is who του Ίβουσιτς

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς (1,95μ.) γεννήθηκε την 1 Φεβρουαρίου 1995, στην πόλη Ριέκα της Κροατίας. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της HNK Rijeka. Στη συνέχεια "μετακόμισε" στις ακαδημίες της Inter τον Ιανουάριο του 2011. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την USD 1913 Seregno Calcio.

Τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στις ακαδημίες των "νερατζούρι" και στις 15 Ιουλίου 2014 δόθηκε δανεικός στην AC Prato. Το καλοκαίρι της επόμενης σεζόν επέστρεψε ξανά στην ομάδα του Μιλάνο, για να γίνει μέλος της NK Istra 1961 τον Αύγουστο του 2015 και να επαναπατριστεί.

Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας, πραγματοποίησε "γεμάτες" σεζόν, έχοντας 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο συνολικά. Πλέον, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!

Είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Κροατίας, έχοντας 7 συμμετοχές.

Ανακοίνωσε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός!
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ