ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναγκαστικό ροτέισον με... Άντερλεχτ!

Αναγκαστικό ροτέισον με... Άντερλεχτ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο Σίλβα θα πάει υποχρεωτικά με δύο αλλαγές στις Βρυξέλλες λόγω καρτών (Ελαμπντελαουί) και επιστροφών (Ζντιέλαρ). Ο Πορτογάλος δεν θα το κάνει για λόγους ξεκούρασης, οπότε θα πρόκειται για ιμιτασιόν ροτέισον.

Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε από το ξεκίνημα της εβδομάδας για τις σκέψεις του Μάρκο Σίλβα σχετικά με το αν το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο θα τον επηρεάσει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ του Σαββάτου (13/2, 19.30) στο ΟΑΚΑ.

O Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τα πλάνα του καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί στο Ρέντη είναι ότι θέλει να πάει κόντρα στην ΑΕΚ με όλα τα βασικά του όπλα. Ότι μένει ανεπηρέαστος από το γεγονός ότι σε πέντε βράδια ακολουθεί η Άντερλεχτ στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ".

Το εξήγησε άλλωστε και στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports. Είναι διαφορετικό το να παίζει μία ομάδα Κυριακή – Τετάρτη και άλλο Σάββατο – Πέμπτη. Είναι πέντε μέρες όπου οι παίκτες του θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, θα κάνουν τις αποθεραπείες τους και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στην πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη".

Αν θα γίνει κάπου ροτέισον, θα γίνει αναγκαστικά στο… Βέλγιο! Μοιάζει λίγο περίεργο, ακούγεται "κάπως", αλλά η αλήθεια είναι ότι εκεί θα προχωρήσει σίγουρα σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ. Οπότε, θα είναι λίγο... ιμιτασιόν ο όρος "ροτέισον".

Πρώτα απ’ όλα ο Ελαμπντελαουί, που θα παίξει με την "Ένωση", είναι τιμωρημένος και δεν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες. Επίσης, ο Ζντιέλαρ που θα λείψει από το ΟΑΚΑ, θα επιστρέψει – εκτός απροόπτου – στην ενδεκάδα αντί του Κασάμι την προσεχή Πέμπτη (18/2). Μάνι-μάνι σίγουρα δύο αλλαγές.

Για να το προχωρήσουμε και λίγο περισσότερο, φυσικά το εκτεταμένο ροτέισον με όλη τη σημασία της λέξεως αναγκαστικά θα γίνει την παραπάνω Κυριακή (21/2) με τον Ατρόμητο. Αποφασίστηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν σε ευρωπαϊκό ταξίδι, η αποστολή του Ολυμπιακού να φύγει αμέσως μετά το παιχνίδι των Βρυξελλών και όχι την επόμενη μέρα, όπως έπραττε στο Champions League.

Ο λόγος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το γεγονός ότι ο Σίλβα θέλει να κερδίσει μία μέρα ενόψει Ατρομήτου, έτσι ώστε όσοι τραβήξουν το… λούκι στο Βέλγιο να έχουν την Παρασκευή (19/2) να ξεκουραστούν, να κάνουν την αποθεραπεία τους στο Ρέντη και να μην ταλαιπωρούνται με τα αεροπλάνα και τα ταξίδια.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι πληροφορίες από το Ρέντη συγκλίνουν στο ότι ο Σίλβα θα κατεβάσει την κλασική ενδεκάδα με την ΑΕΚ, πλην φυσικά του Κασάμι που επιστρέφει αναγκαστικά λόγω της τιμωρίας του Ζντιέλαρ. Δηλαδή αναμένονται αύριο (13/2) να ξεκινήσουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο και Ιντέγε.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ