ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αν δεν "κάτσει" ο Γκαρντ, τότε... Λεμονής

Αν δεν "κάτσει" ο Γκαρντ, τότε... Λεμονής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ. Αν ο Γάλλος αρνηθεί την πρόταση των "ερυθρολεύκων", τότε θα εξεταστούν περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο, με τον Λεμονή να έχει “διαψευστεί” από την ΠΑΕ, αλλά φαίνεται ότι περιμένει στο ακουστικό του!

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίστηκε χθες το βράδυ (21/3) ότι περιμένουν την απάντηση από έναν Γάλλο προπονητή. Αυτός ο Γάλλος φέρεται να είναι ο Ρενέ Γκαρντ και όχι ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην πατρίδα του, απάντησε αρνητικά στην πρόταση των “ερυθρολεύκων” να αναλάβει από τώρα. Για το καλοκαίρι ήταν πολύ ζεστός...

Ο Ρενέ Γκαρντ, λοιπόν, ο οποίος έχει θητεύσει σε Λιόν και Άστον Βίλα φαίνεται να είναι η δεύτερη επιλογή του Ολυμπιακού από την Γαλλία. Ωστόσο, στο λιμάνι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον περιμένουν για αρκετό καιρό. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει την πρότασή τους, ο 50χρονος τεχνικός “κολλάει” στο να αναλάβει στην παρούσα φάση την ομάδα, ενώ όπως και ο Μοντανιέ, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα για το καλοκαίρι.

Μέχρι σήμερα (22/3) έχει διορία να απαντήσει ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο Γκαρντ. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε ο Ολυμπιακός θα πάει σε άλλη λύση. Ποια θα είναι αυτή; Ακούγεται έντονα ότι θα είναι εντός των συνόρων.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ "ΤΥΠΟΥ ΛΕΜΟΝΗ" Ή Ο ΙΔΙΟΣ Ο... ΤΑΚΗΣ!

Δεν εννοούμε φυσικά ότι θα συνεχίσει με τον Βασίλη Βούζα. Ο Ολυμπιακός θα πάει σε προπονητή τύπου... Λεμονή. Τι εννοούμε; Προπονητή που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Ένας “Βούζας” στο πιο... έμπειρο.

Θα προβεί σε μία τέτοια περίπτωση εώς το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι... βλέπουμε. Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο κόουτς “τύπου Λεμονή” που θα διαδεχθεί τον Βούζα Για τον Τάκη υπήρχε κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ χθες το βράδυ (21/3) ότι δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχει όμως και ένα “αλλά”!

Όντως δεν τίθεται θέμα Λεμονή ή ήταν μία κίνηση τακτικής, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν; Εδώ ακούγεται έντονα ότι ο Τάκης περιμένει στο ακουστικό του!

Θα φανεί εντός της ημέρας αν τελικά δεν απασχόλησε καθόλου τον Ολυμπιακό ο Λεμονής. Επαναλαμβάνουμε ότι από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους ότι “δεν υπάρχει θέμα”. Από την άλλη, κάποιοι υποστηρίζουν ότι και τον Γενάρη είχε βγει διάψευση για τον Ανσαριφάρντ και στο τέλος αποκτήθηκε. Και πώς κάτι τέτοιο προβλέπουν ότι θα συμβεί στο τέλος και με τον Τάκη! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάψευση δεν σήμαινε και πολλά πράγματα!

ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ας ξανατονίσουμε όμως τα μέχρι στιγμής δεδομένα: Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι περιμένει το “ναι” του Ρεμί Γκαρντ. Αν δεν “κάτσει” η περίπτωση του 50χρονου Γάλλου τεχνικού που δείχνει σε πρώτη φάση αρνητικός, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να δούμε έναν προπονητή που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας εώς το τέλος της χρονιάς.

Και ο Λεμονής, κακά τα ψέματα, είναι μία περίπτωση που “παίζει”. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Τάκης να γίνει στο τέλος... “Ανσαριφάρντ” . Υπομονή λίγες ώρες... Προέχει η απάντηση του Γκαρντ και βλέπουμε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ