ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπιντάλ: "Επέλεξα Ολυμπιακό για το Champions League"

Αμπιντάλ: "Επέλεξα Ολυμπιακό για το Champions League"
INTIME SPORTS

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αναφέρθηκε στους λόγους που έφυγε από την Μονακό, υποστηρίζοντας πως είχε προτάσεις από Γαλλία, Ισπανία και Ρωσία αλλά προτίμησε τον Ολυμπιακό ελέω Champions League.

Ο Γάλλος αμυντικός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο άφησε την Μονακό, την δυνατότητα που είχε να παίξει σε Μονπελιέ, Λιόν ή Βαλένθια και γιατί τελικά επέλεξε να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

" Δεν είχα αποφασίσει να φύγω από τη Μονακό, αλλά να μείνω. Όμως ο νέος προπονητής (σ.σ. ο Λεονάρντο Ζαρντίμ) μού είπε πως προτιμούσε να παίζει με διαφορετική άμυνα, με πιο γρήγορους παίκτες. Αυτό για μένα σήμαινε πως δεν με χρειαζόταν. Είχα τη δυνατότητα να πάω στη Γαλλία, τη Νις, τη Μονπελιέ και τη Λιόν, στη Βαλένθια, ακόμη και σε μία ρωσική ομάδα.

Προτεραιότητά μου, όμως, ήταν να παίξω στο Champions League. Δεν λέω πως πρέπει να είμαστε εγωιστές, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι το θέλεις. Επιλογή μου ήταν να παίξω σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό είχα αυτή την ευκαιρία", ήταν τα λόγια του Ερίκ Αμπιντάλ στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ