ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αλμυρός" για Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

"Αλμυρός" για Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Εντουάρντο Μπαντέιρα ντε Μέλο, τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του Ρομπίνιο.

Πλήθος δημοσιευμάτων από την Βραζιλία θεωρούν ότι η Φλαμένγκο δεν είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκτησης του Ρομπίνιο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χρήματα, τα οποία δεν διαθέτει για να καλύψει τις ανάγκες του άσου της Μίλαν.

Ο πρόεδρος της "Φλα", Εντουάρντο Μπαντέιρα ντε Μέλο, τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τον Ρομπίνιο στο οικονομικό σκέλος και ως εκ τούτου με τα ισχύοντα δεδομένα βγαίνει εκτός παιχνιδιού για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως για να γινόταν μια τέτοια κίνηση, θα έπρεπε να υπάρξουν χορηγοί και εταιρείες που θα βοηθούσαν στο να βρεθούν οι πόροι για να γίνει ένα τέτοιο deal και αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν.

Ο Ολυμπιακός ουδέποτε έχει αναφερθεί στην υπόθεση της μετεγγραφής του παίκτη, διατηρεί σιγή ιχθύος, αν και τόσο η μάνατζερ του παίκτη όσο και ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχουν επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει πρόταση για τον Ρομπίνιο, αν και νωρίτερα σήμερα (30/7) στην Ιταλία επισήμαναν ότι δεν έχει αποδεκτή από την πλευρά του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ