ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλος ένας στιλ Μιραλάς, Ίγκορ και ανοιχτό για γκολκίπερ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θα έχει... δουλίτσα ο Ολυμπιακός τον Γενάρη. Περιφερειακός επιθετικός η επόμενη προτεραιότητα, προς την έξοδο ο Φιγκέιρας, ο Ίγκορ ετοιμάζεται για του Ρέντη. Μένει ο Οτζίτζα, ανοιχτό για γκολκίπερ και η ανάγκη για... ξεφόρτωμα.

Η απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον δεν ήταν το επιστέγασμα των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού για τον Γενάρη, αλλά η αρχή. Γιατί στο Λιμάνι θα έχουν μπόλικη δουλίτσα μέχρι να κλείσει το παράθυρο του χειμώνα.

Η επόμενη προτεραιότητα των "ερυθρολεύκων" είναι ένας περιφερειακός επιθετικός. Ένας παίκτης στο στυλ του Μιραλάς. Που θα μπορεί να παίξει γύρω και κοντά στην αντίπαλη περιοχή, γρήγορος και με καλή τεχνική κατάρτιση. Αυτά εξάλλου είναι και τα στοιχεία που ψάχνει στους παίκτες της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής ο Όσκαρ Γκαρθία.

Εκεί λοιπόν είναι που ψάχνει τώρα ο Ολυμπιακός τη νέα μεταγραφική του προσθήκη. Προτάσεις υπάρχουν δεκάδες, το ίδιο και ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, μέσα από τα οποία θα γίνει και η τελική επιλογή με προσοχή και φυσικά το "οκ" του 44χρονου τεχνικού.

Για την ώρα πάντως ο Τζόελ Κάμπελ τίθεται εκτός κούρσας. Τον σκέφτηκαν στο Λιμάνι, είναι παίκτης για τον οποίο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με την αξία του, αλλά τελικά το γεγονός ότι θα μείνει εκτός δράσης για ένα δίμηνο περίπου ακόμη, αναβάλλει την κίνηση απόκτησης του για το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι πιθανότατα ένας παίκτης που θα αποχαιρετήσει το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με την Μπράγκα (κυρίως) και σύλλογο της Τουρκίας να ερίζουν για την υπογραφή του Πορτογάλου μπακ.

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη λύση για εκεί, αφού είναι "κλεισμένος" ο Ίγκορ του Αστέρα Τρίπολης. Από τη στιγμή που θα σημειωθούν εξελίξεις με τον Φιγκέιρας, ο Βραζιλιάνος μπακ είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το θέμα απόκτησης γκολκίπερ παραμένει ανοιχτό. Εφόσον το αποφασίσουν στο Λιμάνι, θα είναι για κάποιον δανεικό στο δεύτερο μισό της σεζόν, αφού ο Γιαννιώτης είναι η λύση για το καλοκαίρι ως δίδυμο με τον Προτό. Όσον αφορά τον Οτζίτζα Οφόε; Αυτή τη στιγμή όλα συγκλίνουν στην παραμονή του Βέλγου διεθνή μέσου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τέλος, γίνεται κατανοητό πως την ίδια στιγμή γίνεται προσπάθεια για να απεμπλακεί η ομάδα από βαριά συμβόλαια που δεν πρόσφεραν τίποτα στο πρώτο μισό της σεζόν, με πρώτο και καλύτερο τον Εμάνουελ Εμενίκε.

Το... ξεφόρτωμα του Νιγηριανού μαζί με την αποχώρηση κάποιων ακόμη παικτών που δεν υπολογίζονται (έχει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει εκεί κάποια αναπάντεχη ανατροπή με δάκτυλο Όσκαρ Γκαρθία) είναι αναγκαία, τόσο για την μείωση αριθμητικά του ρόστερ αλλά και την σωστότερη κατανομή του μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκαρθία: "Έχω μιλήσει με τον Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό"
Με το "11" στη φανέλα ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό
Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό
Η πρώτη μεταγραφική σύσκεψη με Γκαρθία στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ