ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλαγές από Περέιρα στη ρεβάνς με Απόλλωνα

Αλλαγές από Περέιρα στη ρεβάνς με Απόλλωνα
Περέιρα INTIME SPORTS

Με το 3-0 από τον πρώτο αγώνα στη Ριζούπολη, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και ο Βίτορ Περέιρα θα κάνει αρκετές αλλαγές στη ρεβάνς του Φαλήρου. Η αποστολή των Πειραιωτών.

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο, όπου οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το υπέρ τους 3-0 από τον πρώτο αγώνα στη Ριζούπολη.

Ο Βίτορ Περέιρα θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες. Εκτός των τραυματιών Μποτία, Γιαννούλη και Μανιάτη, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής και τους Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Ντουρμάζ, Αφελάι, Κασάμι και Μήτρογλου.

Οι παίκτες άρχισαν με ασκήσεις προθέρμανσης και συνέχισαν με εναλλαγές της μπάλας σε κοντινή απόσταση. Προχώρησαν σε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, με τη συμμετοχή όλων των τερματοφυλάκων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ντομίνγκεζ, Βούρος, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Χάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ