ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλα... κόλπα ο Σίλβα!

Άλλα... κόλπα ο Σίλβα!
INTIME SPORTS

Με κλειστές πόρτες για δημοσιογράφους και κόσμο η πρωινή προπόνηση έπειτα από απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Μάρκο Σίλβα το είχε προαναγγείλει από την Τουρκία στους παίκτες του ότι ορισμένες προπονήσεις θα γίνουν χωρίς την παρουσία των απεσταλμένων δημοσιογράφων και του κόσμου που καθημερινά παρακολουθούσε την προετοιμασία.

Αποστολή, Ολλανδία: Αλέξης Βιρβίλης

Τελικά μετά από έξι μέρες παραμονής στο Έρμελο, αποφάσισε να κάνει μία κλειστή προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (1/8), λίγες ώρες πριν από το φιλικό με την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ.Η απόφασή του, που φυσικά είναι απολύτως σεβαστή, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήθελε να βγει ειδικά σήμερα (1/8) τίποτα προς τα έξω για το τι σκέφτεται να κάνει το βράδυ στο φιλικό με τα "κακά παιδιά" του ολλανδικού ποδοσφαίρου! Δεν έχει δηλαδή κάτι με τους δημοσιογράφους ή τον κόσμο που παρακολουθούσε τις προπονήσεις. Καμία σχέση...

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στις ομάδες του εξωτερικού. Ειδικά οι αγγλικές, οι γερμανικές και οι ισπανικές έχουν κάποιες μέρες κλειστές προπονήσεις για να δουλέψουν κάποια πιο εξειδικευμένα πράγματα. Το ίδιο έπραξε και ο Σίλβα, ο οποίος - επαναλαμβάνουμε - είχε προειδοποιήσει από την Τουρκία ότι θα προχωρούσε σε μία τέτοια κίνηση.

Τι μάθαμε από τα πρωινά; Ότι ο Πορτογάλος έδωσε ξανά ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και στο πώς θα πρέπει να κινούνται οι παίκτες του χωρίς την μπάλα. Στη συνέχεια τους έβαλε να δουλέψουν ξανά στα στημένα με στόχο να κερδίσει κάποια γκολ από τα φάουλ ή τα κόρνερ.

Ως προς τα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Φινμπόγκασον βγήκε στο γήπεδο για ατομικό και θα το παλέψει για το φιλικό της Τρίτης με την Σίβασπορ. Οι Μαζουακού και Σιόβας δεν θα παίξουν σήμερα, αφού και το πρωί έκαναν τα προγράμματά τους. Κανονικά προπονήθηκε ο Τσόρι και θα είναι διαθέσιμος για την Φέγενορντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ