ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλκαράθ: "Πολύ ποιοτικός ο Καρσελά, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό"

Αλκαράθ: "Πολύ ποιοτικός ο Καρσελά, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο πρώην προπονητής του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, Λούκας Αλκαράθ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του Μαροκινού εξτρέμ. (AUDIO)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είχε περάσει από τον Άρη, ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, στον Sport24 Radio 103,3, τον οποίο είχε παίκτη την περυσινή σεζόν στη Γρανάδα.

Για το ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μεχντί Καρσελά: "Είναι ένας παίκτης με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά για εμένα μπορεί να παίξει στα δεξιά με ανάποδο πόδι".

Για το πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί ένας παίκτης αυτά τα χαρακτηριστικά στον Ολυμπιακό: "Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας και συνήθως οι αντίπαλες ομάδες τον περιμένουν. Μπορεί να βοηθήσει, να διασπάσει την άμυνα και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις".

Για τον χαρακτήρα του Μεχντί Καρσελά: "Είναι πάρα πολύ αγαπητός. Κερδίζει τα αποδυτήρια. Στην Γρανάδα είχε πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του".

Για το αν τον εξέπληξε η απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι σημαντικό βήμα που πήγε στην Ελλάδα, μην ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα που έχει ως παράδοση να κατακτά το πρωτάθλημα, οπότε θα τον βοηθήσει αυτή η μεταγραφή".

Για το αν υπήρξε πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από το πέρασμα του από τον Άρη: "Πέρσι υπήρχαν επαφές με τον Άρη, αλλά ήρθε και η πρόταση από την Γρανάδα, οπότε καταλαβαίνετε κι εσείς την προοπτική της επιλογής μου".

Για την εθνική ομάδα της Αλγερίας (σ.σ. είναι ομοσπονδιακός τεχνικός): "Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Κερδίσαμε το Τόγκο πρόσφατα. Μου αρέσει πού αυτό που κάνω. Είναι μία χώρα με παίκτες που έχουν μεγάλο ταλέντο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ