ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλεξανδρής: "Έτσι έπεφτα..."

ΌΉΆͺΖ° Γ€Λ»¦Ή°ΊΓΛ ‘Ή° ΖΈΑ Ί°Ζ°ΊΖΈͺΈ ΖΓΛ ¦ΔΏΖ°£€Έ»°ΖΓͺ / ΌΉ€ΉΊΓ ΓͺΌ¦-¦°Δ»° Ί°Ή ΅Δ°΅ΆΛͺΆΉͺ
ΌΉΆͺΖ° Γ€Λ»¦Ή°ΊΓΛ ‘Ή° ΖΈΑ Ί°Ζ°ΊΖΈͺΈ ΖΓΛ ¦ΔΏΖ°£€Έ»°ΖΓͺ / ΌΉ€ΉΊΓ ΓͺΌ¦-¦°Δ»° Ί°Ή ΅Δ°΅ΆΛͺΆΉͺ ΟΗΑͺΖ° Γ€Λ»¦Η°ΙΓΛ ‘Η° ΖΕΑ Ι°Ζ°ΙΖΕͺΕ ΖΓΛ ¦ΔΩΖ°£€Ε»°ΖΓͺ / ΟΗ€ΗΙΓ ΓͺΟ¦-¦°Δ»° Ι°Η ¨Δ°¨ΑΛͺΑΗͺ

Μέσω μιας φωτογραφίας στο facebook, ο Αλέξης Αλεξανδρής έδειξε τον τρόπο που... έπεφτε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον τρόπο που κατακτούσε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ο Αλέξης Αλεξανδρής είχε καυτηριάσει την στάση των παικτών του Γηραιού και το γεγονός ότι στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου προκαλούσαν απανωτές διακοπές της αναμέτρησης ευρισκόμενοι στο χορτάρι.

"Τον ολυμπιακο για να τον κερδισεις... πρεπει πρωτα να μαθεις να εισαι ορθιος κ οχι να πεφτεις κατω καθε λιγο καταλαβατε?? η μπα???", είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βετεράνος φορ των Πειραιωτών και την Τρίτη (20/09) επανήλθε με νέο ποστάρισμα, καθώς η προηγούμενη ανάρτηση του είχε προκαλέσει ειρωνείες και επιθέσεις προς το πρόσωπο του.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ανέβασε μια φωτογραφία του, όπου σκοράρει με εντυπωσιακό ψαλιδάκι απέναντι στην Πάρμα, σε φιλικό - φιέστα των "ερυθρολεύκων" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία προφανώς και είναι ειρωνικό, έχοντας αποδέκτες όσους αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίο οι Πειραιώτες έφταναν στην κατάκτηση τροπαίων.

Το χαρακτηριστικό ποστ του Αλεξανδρή:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ