ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλ Χασάουι: "Ξέρω τον Μαρινάκη από το σχολείο, κανένα θέμα με Νότιγχαμ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασάουι, υποστήριξε ότι γνωρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη από το σχολείο, καθώς και ότι βρέθηκε σε συζητήσεις μαζί του για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της βρετανικής ομάδας.

Για τις επαφές που είχε προκειμένου να παραδώσει τις μετοχές της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στην "Νottinghampost" ο Φαουάζ Αλ Χασάουι. Ο παράγοντας από το Κουβέιτ, ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας, τοποθετήθηκε για τη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τις συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίο είπε ότι γνωρίζονται από το σχολείο.

Ο Φαουάζ Αλ Χασάουι υποστήριξε: "Ορκίζομαι στην οικογένειά μου ότι δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την ομάδα. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον γνωρίζω. Είναι φίλος μου από τότε που ήμασταν στο σχολείο. Είναι φίλος εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχω πάρε - δώσε μαζί του. Όταν μας βλέπουν μαζί για δείπνο, ή να έρχεται στο σπίτι μου, υποθέτουν ότι έγινε deal για τη Νότιγχαμ.

Μιλήσαμε για τη Φόρεστ. Δεν το αρνούμαι. Δεν υπάρχει όμως τίποτα. Υπάρχουν θέματα με τη Football League, όταν έρχεται η στιγμή να επενδύσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Μιλήσαμε και με άλλους, αλλά δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στον ορίζοντα".

Παρεμπιπτόντως, η Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ανήκει ο Απόστολος Βέλλιος και (ως δανεικός) ο Παϊτίμ Κασάμι, προσέλαβε σήμερα στο πόστο του προπονητή τον Μαρκ Γουορμπάρτον, ο οποίος από το 2015 μέχρι πρότινος ήταν στους Ρέιντζερς, ενώ έχει εργαστεί και στην Μπρέντφορντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ