ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμα δεν έχει βγάλει άκρη ο Μπέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τους Μπουχαλάκη, Ρομαό και Ρέτσο δοκίμασε σε ρόλο “κόφτη” και για τον μοναδικό που μίλησε με καλά λόγια ο Μπέντο ήταν ο πιτσιρικάς. Τον 18χρονο “φωτογράφισε” για Οσμανλίσπορ, αλλά δεν είναι και λίγοι στο Ρέντη που επιμένουν ότι θα επιλέξει την εμπειρία του Ρομαό.

Υπάρχει μπέρδεμα με τον αντι-Μιλιβόγεβιτς. Ή μάλλον έχει μπερδέψει τους παίκτες του ο Μπέντο. Με το που έφυγε ο Σέρβος, ακολούθησαν τρία ματς για τον Ολυμπιακό.

Με τον Άρη έπαιξε ο Μπουχαλάκης, με τον Ηρακλή ο Ρομαό και με τον Ατρόμητο ο Ρέτσος. Ο Πορτογάλος τεχνικός μόνο για έναν μίλησε με κολακευτικά λόγια. Μόνο για τον Ρέτσο. Για τον Ρομαό όταν είχε ερωτηθεί, είχε απαντήσει ότι “δεν θέλω να μιλάω μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές, αλλά μόνο για την ομαδική προσπάθεια”.

Για τον Ρέτσο δεν σταμάτησε να μιλάει. Τον εκθείασε σε τέτοιο βαθμό που έδωσε την εντύπωση ότι εκείνον έχει πρωτίστως στο μυαλό του για το παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ να περάσει μπροστά από τους δύο στόπερ.

Ωστόσο, δεν είναι και λίγοι στο Ρέντη που εκτιμούν ότι στο τέλος θα επιλέξει τον Ρομαό που έχει “φάει” την ποδοσφαιρική του ζωή σε ρόλο “εξαριού”. Ότι στο τέλος θα επιλέξει την εμπειρία του Τογκολέζου αμυντικού χαφ. Οδεύουμε δηλαδή για μία “μάχη” ανάμεσα σε Ρομαό και Ρέτσο, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα...

Αυτό θα φανεί φυσικά στις προπονήσεις που θα γίνουν από Δευτέρα (13/2). Το Σάββατο (11/2) κατηφορίζει και η ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη και είναι δεδομένο ότι και εκεί θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ποιον θα επιλέξει στο ρόλο του αντι-Μιλιβόγεβιτς. Με μία πρόχειρη καταγραφή των γεγονότων, λογικά θα δούμε τον Ρέτσο.

Μέχρι την Οσμανλίσπορ όμως έχουμε καιρό. Από το ματς με τους Θεσσαλούς εώς την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της 16ης Φεβρουαρίου μεσολαβούν πέντε μέρες και μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Επαναλαμβάνουμε, ότι επιμένουν αρκετοί εντός των τειχών του Ρέντη, ότι ο Μπέντο θα πάει με Ρομαό. Για να δούμε...

ΣΕ “ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ” Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Ο Καρίμ Ανσαρφάρντ μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να μην ενθουσίασε με την απόδοσή του, αλλά την ίδια στιγμή ο Καρντόσο δεν πείθει στην παρούσα φάση να ξαναστέλνει τον Ιρανό στην εξέδρα.

Θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ανακοίνωση της 18άδας από τον Μπέντο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. Αύριο (10/2) είναι η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτή τη φορά ο Καρντόσο θα... ξεκουραστεί στην εξέδρα και θα παραχωρήσει τη θέση του στον Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Δουλεύει στο Ρέντη, αρκετές φορές κάθεται και παραπάνω ώρα στην προπόνηση για να κάνει τελειώματα φάσεων και περιμένει την ευκαιρία του από τον Μπέντο. Μέχρι στιγμής βλέπει την πλάτη του Καρντόσο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κάλυψε πλήρως τον Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου. Ναι μεν παραδέχθηκε ότι δεν είναι ο Καρντόσο της Μπενφίκα, αλλά σήκωσε “ασπίδα” και εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Οι απαντήσεις θα δοθούν το μεσημέρι της Παρασκευής (10/2), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάλι "άσφαιρος" στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός
Ρέτσος: "Περήφανος και συγκινημένος για το περιβραχιόνιο"
Μπέντο: "Άδικο το αποτέλεσμα, ανοιχτή η πρόκριση"
Άντεξε ο Ατρόμητος στο Φάληρο, 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ