ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακολουθούν και εργομετρικά για τη νέα ομάδα της Ακαδημίας

Ακολουθούν και εργομετρικά για τη νέα ομάδα της Ακαδημίας

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (19/1) και η δεύτερηεβδομάδα προετοιμασίας της νέας ομάδας της Ακαδημίας, την οποία αποτελούν ποδοσφαιριστές - μαθητές δυο Ειδικών Σχολείων του Πειραιά με νοητική υστέρηση. Στο WCSS o Γιάννης Ζαρωτής.

Τα 16 παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό" από ημέρα σε ημέρα "δένουν" και μαθαίνουν πολλά από τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος.

Οι προπονητές τους, κ. Δρούγκας και κα Πατσούρα, καθοδηγούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σωστά και σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν μια αξιόμαχη ομάδα!

Τις προπονήσεις της ομάδας που φιλοξενούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, παρακολουθεί ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης αλλά και οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων.

Στο επόμενο διάστημα οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα κάνουν και εργομετρικές μετρήσεις.

Στο WCSS o Γιάννης Ζαρωτής

Βασικός ομιλητής στο WSCC (World Conference on Science and Soccer) θα είναι ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Ζαρώτης.

Το σπουδαίο Παγκόσμιο Συνέδριο, που έχει εκατοντάδες συμμετοχές απ' όλη την υφήλιο, θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ρεν της Γαλλίας από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2017 και ο Γιάννης Ζαρώτης θα μιλήσει για τον ρόλο της Αθλητικής Ψυχολογίας στο Ποδόσφαιρο.

Ακολουθούν και εργομετρικά για τη νέα ομάδα της Ακαδημίας
INTIME SPORTS

Γιορτή των Σχολών στην Ηλιούπολη

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ηλιούπολης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (22/1) ολόκληρη η 10η ημέρα του Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής.

Όλες οι ομάδες της διοργάνωσης θα παίξουν από το πρωί έως το απόγευμα στην Ηλιούπολη, με στόχο την διασκέδαση των εκατοντάδων παιδιών τους αλλά και την "αδελφοποίηση" των Σχολών του Δικτύου.

Στη γιορτή των Σχολών θα δώσει το παρών ο Λεόνε ενώ η Διεύθυνση Σχολών ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις τόσο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές όσο και για τους γονείς τους.

Ακολουθούν και εργομετρικά για τη νέα ομάδα της Ακαδημίας
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ