ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για Οφόε ενόψει Ριέκα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κρίσιμη η Κυριακή (13/8) σχετικά με τη συμμετοχή του ο Οτζίτζα-Οφόε στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Ριέκα. Ποιες οι λύσεις αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Να λοιπόν που ο τραυματισμός του Οφόε την περασμένη Κυριακή (6/8) στο εσωτερικό “φιλικό” του Ρέντη δεν ήταν τόσο επιπόλαιος. Ο Βέλγος χαφ που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις, ακόμα δεν έχει συνέλθει.

Το Σάββατο (12/8) δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και κατά συνέπεια είναι αμφίβολος για το ματς με την Ριέκα (16/8, 21.45).

Κρίσιμη μέρα θα είναι η αυριανή (13/8). Αν δοκιμάσει το πόδι του και δεν καταφέρει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, τότε το πιθανότερο είναι ο Χάσι να τον ξεγράψει σε πρώτη φάση από το αρχικό σχήμα και να περιμένει τις προπονήσεις της Δευτέρας (14/8) και της Τρίτης (15/8), ώστε να δει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Λύσεις υπάρχουν σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει. Ο Ζιλέ θα περάσει στο πλευρό του Ρομαό και λύθηκε το ζήτημα. Απλώς, ο Χάσι είχε στο μυαλό του ένα πλάνο με δίδυμο Ζιλέ – Οφόε στα χαφ. Ας όψεται όμως που ο τραυματισμός του Οφόε τον έχει κάνει να αναθεωρήσει τα πλάνα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ