ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγόρασε Μπενίτες η Κρουζ Αζούλ!

Αγόρασε Μπενίτες η Κρουζ Αζούλ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης της Κρουζ Αζούλ θα εξακολουθήσει να είναι ο Χόρχε Μπενίτες, καθώς η ομάδα του Μεξικού αγόρασε τα δικαιώματα του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Τόσο ο προπονητής, Τομάς Μπόι Εσπινόζα, όσο και η διοίκηση της ομάδας, έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος σε 27 παιχνίδια έχει 11 γκολ και 5 ασίστ.

Σε όλα αυτά προστέθηκε τόσο η επιθυμία του ίδιου, όσο και των οπαδών της Κρουζ Αζούλ, οι οποίοι ζητούσαν από τη διοίκηση να παραμείνει ο παίκτης.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και την κλήση του Μπενίτες στην Εθνική Παραγουάης, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναγκάστηκαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να κάνουν τον παίκτη δικό τους. Την τελευταία εβδομάδα, μάλιστα, είχαν εντείνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκε ο ποδοσφαιριστής.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε, με την Κρουζ Αζούλ να αγοράζει το 100% των δικαιωμάτων του από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην όλη εξέλιξη, ρόλο έπαιξε και ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δεν υπολόγιζε τον Παραγουανό, δεδομένου ότι είχε ξεκαθαρίσει πως θα πορευτεί με τους Ιντέγε - Πουλίδο.

Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο στο Μεξικό γράφουν ότι το deal έκλεισε λίγο πάνω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η οριστική αποχώρηση του Χόρχε Μπενίτες από τον Ολυμπιακό, πρόκειται να ανοίξει ακόμα ένα κεφάλαιο την προσεχή μεταγραφική περίοδο στους ερυθρόλευκους και δεν είναι άλλο από την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Είτε με μεταγραφή, είτε με επιστροφή κάποιου εκ των δανεικών (Μάρκο Στσέποβιτς, Νίκος Βέργος, Μάικλ Ολαϊτάν, Μοχάμεντ Μπεν).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ