ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιέρωμα του ΒΤ Sport στον Καμπιάσο

Αφιέρωμα του ΒΤ Sport στον Καμπιάσο
INTIME SPORTS

Το βρετανικό δίκτυο BT Sport βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και το "Emirates" για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ πήρε δηλώσεις από τους Μουρίνιο και Ρανιέρι για τον Αργεντίνο μέσο του Ολυμπιακού.

Όταν ο Ολυμπιακός έπεισε τον Εστέμπαν Καμπιάσο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα τον περασμένο Αύγουστο, η είδηση της απόκτησης του Αργεντίνου μέσου από τους Πειραιώτες δεν πέρασε απαρατήρητη στην υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έβαζε στην μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, επαγγελματία, έμπειρο και πάνω απ' όλα ενεργό, με διάθεση να προσφέρει.

Το βρετανικό δίκτυο BT Sport βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και το "Emirates" για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ πήρε δηλώσεις από τους Ζοζέ Μουρίνιο και Κλάουντιο Ρανιέρι για τον Αργεντίνο μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Καμπιάσο αναφέρθηκε στις κατακτήσεις του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ, ενώ μίλησε για την εμπειρία του στα γήπεδα της Premier League με την φανέλα της Λέστερ.

Ο Μουρίνιο τόνισε πως ήταν τυχερός να έχει τον Καμπιάσο (στην Ίντερ) στην καλύτερη φάση της καριέρας του, κάνοντας ξεχωριστή μνεία για την σταθερότητα και το ώριμο παιχνίδι του Αργεντίνου χαφ, ενώ ο Ρανιέρι τον χαρακτήρισε ως έναν φανταστικό παίκτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το αφιέρωμα του BT Sport για τον έμπειρο μέσο των "ερυθρολεύκων":

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ