ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"6,5 εκ. ευρώ και δανεικό τον Χάρα για Καρίγιο"

"6,5 εκ. ευρώ και δανεικό τον Χάρα για Καρίγιο"

Δημοσίευμα στην Αργεντινή θέλει τον Ολυμπιακό να προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ και δανεικό τον Φράνκο Χάρα, προκειμένου να αποσπάσει το "ναι" της Εστουντιάντες για τον Γκουίντο Καρίγιο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Καρίγιο είναι γνωστό, όπως και οι υψηλές απαιτήσεις της Εστουντιάντες για την παραχώρηση του.

Το συμβόλαιο του 24χρονου φορ με τον σύλλογο της Λα Πλάτα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο η Εστουντιάντες δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει φτηνά. Αυτό άλλωστε μαρτυρά το γεγονός πως ζητά περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ για να δώσει την συγκατάθεση της στην μετακίνηση του παίκτη.

Με τις Ίντερ και Μονακό να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, αλλά ακόμη να μην έχουν κάνει την κίνηση τους, δημοσίευμα στην Αργεντινή θέλει τον Ολυμπιακό να ξεκινάει την μάχη του για την απόκτηση του Καρίγιο με συγκεκριμένη πρόταση: 7 εκατ. δολάρια (6,5 εκατ. ευρώ) συν τον δανεισμό του Φράνκο Χάρα για μια σεζόν στην ομάδα της Λα Πλάτα! Την σεζόν 2013-14, ο Χάρα αγωνίστηκε με την φανέλα της Εστουντιάντες και σε 23 συνολικά συμμετοχές είχε 4 γκολ και 3 ασίστ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "El Dia" σε δημοσίευμα της , κάνοντας ειδική μνεία στην παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του στο Sport24.gr, ο Μαρσέλο Γκαούνα είχε εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο πελάτης του στην Ευρώπη με την φανέλα του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ