ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"2 εκατ. ευρώ για Ντουρμάζ η Φενέρμπαχτσε"

"2 εκατ. ευρώ για Ντουρμάζ η Φενέρμπαχτσε"

Τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν την Φενέρμπαχτσε να χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού, προσφέροντας 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ.

Εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και δεν μετουσίωσε ποτέ σε πρόταση (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) το ενδιαφέρον της για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Φενέρμπαχτσε μοιάζει να έχει βάλει σκοπό να αποκτήσει παίκτη από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.

Και αυτό διότι ο Τύπος της γειτονικής χώρας υποστηρίζει ότι ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού προσφέροντας 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ!

Νωρίτερα η Φενέρμπαχτσε είχε επιχειρήσει να συμπεριλάβει τον Σουηδό σε μια συμφωνία "πακέτο" μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς και με αντάλλαγμα χρήματα και τον Εμάνουελ Εμενίκε. Κάτι τέτοιο δεν προχώρησε και αν ευσταθούν όσα γράφονται στην Τουρκία, η Φενέρ επανήλθε με 2 εκατομμύρια ευρώ στο χέρι για τον Ντουρμάζ.

Είναι γνωστό από την θητεία του στο Λιμάνι, ότι ο Βίτορ Περέιρα είχε σε εκτίμηση τον 26χρονο εξτρέμ και πίστευε πως με μια καλή προετοιμασία φέτος θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ καλή λύση για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει στην Φενέρμπαχτσε αλλά εξακολουθεί να εκτιμά τις ικανότητες του Ντουρμάζ και να τον θέλει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη.

Εφόσον πράγματι η Φενέρ έχει κάνει μια τέτοια πρόταση στον Ολυμπιακό ή έστω κοντά σε αυτό το ποσό, τότε οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά να δώσουν την συγκατάθεση τους για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ