ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

15000 διαρκείας και συνεχίζει

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ξεπέρασαν τις 15000 οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν. Παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση. Έφυγαν 2000 εισιτήρια μέσω internet ενόψει Παρτίζαν.

Με... ιλιγγιώδεις -για την εποχή- ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2017-2018.

Σύμφωνα με την ενημέρωση το απόγευμα της Παρασκευής (28/7), έσπασε το φράγμα των 15000 καρτών και η ζήτηση παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ολυμπιακός διέθεσε κάτι παραπάνω από 17000 διαρκείας, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί σχετικά εύκολα, απειλώντας το ρεκόρ των 21000 διαρκείας στο νέο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αξιοσημείωτη και η κίνηση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Παρτίζαν στο Φάληρο (2/8, 21:45), στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ των "ερυθρολεύκων" στο Βελιγράδι, καθώς έφυγαν πάνω από 2000 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους μέσω internet. Η ηλεκτρονική διάθεση συνεχίζεται κανονικά, ενώ τη Δευτέρα (31/7) θα κυκλοφορήσουν και στα εκδοτήρια του γηπέδου.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE

Ούτε στη συνεδρίαση της Παρασκευής (28/7) στη Super League βρέθηκε άκρη με το "φλέγον" ζήτημα των τηλεοπτικών, με αποτέλεσμα μετά από τρεις ώρες συνεδρίασης το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού να αναβληθούν για την Πέμπτη 3 Αυγούστου.

Στο περιθώριο των συζητήσεων, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, εξέφρασε τα έντονα παράπονα του καθώς οι Πειραιώτες μετά το πέρας δέκα ημερών δεν έχουν παραλάβει ακόμη αντίγραφο της σύμβασης του συνεταιρισμού με τον Βασίλη Γκαγκάτση. Οι άνθρωποι της Super League δεσμεύτηκαν ότι θα παραδώσουν στους "ερυθρόλευκους" στα σχετικά έγγραφα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπεν και Ομάρ, οι πρώτοι που θα ανανεώσουν στον Ολυμπιακό
O Mίλιτς ετοιμάζεται, αλλά ο Κούτρης δεν βγαίνει!
Επικό "χτύπημα" Γεωργάτου μέσω instagram
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ