ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Υποδοχή ηρώων στο Βόλο!

Υποδοχή ηρώων στο Βόλο!

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των δύο ομάδων, και η υποδοχή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ήταν θριαμβευτική. (VIDEO)

Η εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο "Αλκαζάρ" επί της Νίκης Βόλου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Μαγνησίας και οι "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές, γνώρισαν θριαμβευτική αποθέωση κατά την επιστροφή τους στην πόλη.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στη Λάρισα επί της ΑΕΛ σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού μαζεύτηκαν και κατευθύνθηκαν στο κόμβο του Βελεστίνου για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και να τους αποθεώσουν.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν, φώναξαν συνθήματα για την ομάδα τους και στη συνέχεια συνόδεψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού μέχρι το ΕΑΚ, με την αποστολή να φτάνει στο στάδιο στη 1 και μισή τα μεσάνυχτα.

Οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση, τόσο κατά την αποβίβασή τους από το λεωφορείο, όσο και κατά την αποχώρηση με τα αυτοκίνητά τους από το ΕΑΚ για τη νίκη επί της ΑΕΛ.

πηγή: goalpost

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ