ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Νταρμπιόν: "Αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρόεδρο στην προπόνηση"

Νταρμπιόν: "Αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρόεδρο στην προπόνηση"

Ο πρώην μεσοεπιθετικός των Ολυμπιακού Βόλου και Ξάνθης, Στεφάν Νταρμπιόν, ανέτρεξε στη θητεία του στη θεσσαλική ομάδα και τη σύλληψη του προέδρου αυτής κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Σε ηλικία 32 ετών, αγωνίζεται με την Τρουά στη Ligue 2. Ωστόσο, το 2011 βρέθηκε στην Ελλάδα κι αγωνίστηκε αρχικά με τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια με τη Ξάνθη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, "Sports365.fr", ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Στεφάν Νταρμπιόν, ανέτρεψε στη βραχύβια παρουσία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τη σύλληψη του προέδρου της θεσσαλικής ομάδας υπό τις κατηγορίες στημένων ματς κατά την προπόνηση.

"Το 2011 ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Συζήτησα με τους κοντινούς μου ανθρώπους και ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Εκείνη την εποχή, υπήρχε μια ελληνική ομάδα που θα συμμετείχε στο Europa League. Ήμουν χαρούμενος γιατί θα συμμετείχα σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι κάτι που ο καθένας θέλει να το ζήσει.

Κι έπειτα, ήθελα να δω πως θα ήταν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής ήταν ένας Ισπανός, πρώην τεχνικός των Ακαδημιών της Βιγιαρεάλ (σ.σ Χάβι Γκράθια). Έφθασε την ίδια σεζόν με εμένα στην Ελλάδα και ήταν σίγουρα από τους καλύτερους προπονητές σε επίπεδο προπόνησης.

Ο,τι έκανε, το έκανε με την μπάλα. Την τεχνική, τις αλλαγές θέσεων. Παίξαμε δύο γύρους στο Europa League με μια ομάδα από τη Σερβία (Ραντ) και μία από το Λουξεμβούργο (Ντιφεντάνζ) και πριν παίξουμε με την Παρί-Σεν Ζερμέν αποκλειστήκαμε εξαιτίας του προέδρου.

Δεν μπορούσα να επιστρέψω στη Γαλλία, αλλά έπρεπε να αλλάξω ομάδα. Όμως, ο κανονισμός υπαγόρευε ότι δεν μπορούσα παρά να βρω μια ομάδα στην Ελλάδα, γι' αυτό και τελείωσα τη σεζόν στη Ξάνθη.

Μια ημέρα ήμασταν στην προπόνηση και είδαμε οχήματα να έρχονται με αστυνομικούς, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες. Επιβιβάστηκαν στο όχημα, μαζί με τον πρόεδρο.

Μετά, μάθαμε ότι είχε κανονίσει τα ματς, όχι στη δική μας ομάδα αλλά σε μια προηγούμενη ομάδα. Αλλά, εμείς την πληρώσαμε. Είναι λίγο εντυπωσιακό", υποστήριξε ο Στεφάν Νταρμπιόν.

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ