ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Έφυγε ο Πινάρες

Έφυγε ο Πινάρες
Πινάρες INTIME SPORTS

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Σεζάρ Πινάρες από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ''ερυθρόλευκη'' ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χιλιανό μέσο, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σεζάρ Πινάρες. Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και αφού δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί λύση, το αίτημά του έγινε δεκτό.

Οι Βολιώτες ανακοίνωσαν: ''Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Σεζάρ Πινάρες. Ο Χιλιανός μέσος επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα τα οποία δεν του επέτρεπαν να παραμείνει στην Ελλάδα, με συνέπεια να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε''.

Ο Σεζάρ Πινάρες αμέσως μετά τη λύση του συμβολαίου του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: ''Είμαι αναγκασμένος να αποχαιρετήσω του οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εξαιτίας σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων πρέπει να επιστρέψω στη Χιλή. Ευχαριστώ τους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, αφενός γιατί αντιλήφθηκαν πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και αφετέρου γιατί όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκα στον Βόλο ήταν συνέχεια δίπλα μου. Αλλωστε η ομάδα έχει ικανοποιήσει στο μέγιστο τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου μου. Είναι πραγματικά κρίμα για την εξέλιξη αυτή, διότι στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, εισέπραξα αγάπη και εκτίμηση από την ομάδα. Ομως πρέπει να αποχωρήσω. Ανταποδίδω την αγάπη του κόσμου. Σας ευχαριστώ''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ