ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αυτοί μπαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Αυτοί μπαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου των πολλών προβλημάτων αλλάζει σελίδα και τη νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετικός. Ποιοι είναι που μπαίνουν στη νέα διοίκηση, νέος προπονητής ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. (PHOTOS).

Όταν ολοκληρώθηκε το τελευταίο πρωτάθλημα της Football League, η μία προσφυγή των παικτών διαδεχόταν την άλλη, εξαιτίας των χρημάτων που δεν δόθηκαν ποτέ στους ποδοσφαιριστές που συγκρότησαν το περσινό ρόστερ.

Για τη νέα σεζόν δείχνει κάτι να αλλάζει στο βολιώτικο συγκρότημα. Η ΠΑΕ δημοσιοποίησε τα ονόματα αυτών που θα εμπλακούν στην ομάδα. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι ο παλιός πρόεδρος του Ολυμπιακού, Θεόφιλος Βασιλειάδης καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Τάσος Μπατζιάκας.

Αυτοί μπαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Συμμετέχουν και οι Γιώργος Τόρης και Γιώργος Βαρούτσικος που ήταν στη διοίκηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και ο παλιός πρόεδρος του Εθνικού Ολυμπιακού, Δημήτρης Σταυρίδης. Επίσης συμμετέχουν οι Θεμιστοκλής Καλαμποκάς, Γεώργιος Γεωργάκος, Ιωάννης Κουφιδάκης, Πασχάλης Κατσικάς, Αλέξανδρος Καμπύλης, Μωραϊτης Ιωάννης, Γιώργος Μπήκας, Ευστράτιος Μπούκης και Αθανάσιος Ζαχαρίου.

Αυτοί μπαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Νέος προπονητής της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League θα είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης (κεντρική φωτ.). Ο 47χρονος Καστοριανός που στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Πολύκαστρο, Φωκικό, Εορδαϊκό, Τρίκαλα, Βέροια, Νίκη Βόλου, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Νέα Σαλαμίνα, Καβάλα, ενώ πέρυσι ήταν στον Τύρναβο.

Αυτοί μπαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Δεδομένη είναι η συμφωνία των Θεσσαλών με τον 37χρονο πια Αργεντινό μεσπειθετικό, Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος στην Ελλάδα έχει περάσει από Πανιώνιο (2005-2008) και Άρη (2009-2010).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ