ΟΦΗ

Ζητάει εξηγήσεις από τον Παναθηναϊκό

Ζητάει εξηγήσεις από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ έστειλε επιστολή στην Super League με την οποία ζητάει να συζητηθεί στο Δ.Σ. της Δευτέρας (24/11) το εάν και κατά πόσο είναι σύννομη η διάθεση των εισιτηρίων από πλευράς τριφυλλιού.

Στην αντεπίθεση θέλησε να περάσει η ΠΑΕ ΟΦΗ εις βάρος του Παναθηναϊκού η οποία με την σειρά της θέτει και αυτή φορολογικό ζήτημα για το τριφύλλι. Συγκεκριμένα οι Κρητικοί με επιστολή που έστειλαν στην Super League ζητούν στην συνεδρίαση της Δευτέρας (24/11) να τεθεί επί τάπητος και το κατά πόσο είναι σύννομος ο τρόπος διάθεσης από πλευράς των πράσινων των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και των εισιτηρίων πριν από κάθε ματς.

Ουσιαστικά από τον ΟΦΗ ζητούν να δουν αν αυτή παραβιάζει τους φορολογικούς νόμους ή όχι και την προκήρυξη του ΚΑΠ.

Η σχετική επιστολή αναφέρει:

"Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγονται πολλά περί «αθέμιτου» ανταγωνισμού», επειδή η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι υπέρμαχος του υγιούς ανταγωνισμού και τα τελευταία 2 χρόνια καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την οικονομική της εξυγίανση, και επειδή πιστεύουμε ότι και οι άλλες ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να λειτουργούν με τις προϋποθέσεις του υγιούς ανταγωνισμού, παρακαλούμε όπως στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 24/11/2014 να τεθεί εκ μέρους μας το παρακάτω θέμα: Διερεύνηση για το σύννομο ή μη του τρόπου διάθεσης των εισιτηρίων (αγώνων και διαρκείας) της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αν η πρακτική αυτή της παραβιάζει τους φορολογικούς νόμους του κράτους, τον ΚΑΠ και την Προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015. Επιφυλασσόμεθα να καταθέσουμε τα σχετικά στοιχεία κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 24/11/2014.

Με εκτίμηση, Μάνθος Πουλινάκης, Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ