ΟΦΗ

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Ζοσέ Κοέλιο

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Ζοσέ Κοέλιο

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο). Η συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, αν η ομάδα ανέβει στη Super League Σουρωτή.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο) όπως είναι το πλήρες όνομα του. Ο Κοέλιο πέρασε την Τετάρτη (31/1) από ιατρικές εξετάσεις καιυπέγραψε το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα.

Η συμφωνία με τον Κοέλιο είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει στη στη Super League Σουρωτή.

Ηδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να σταλεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας, όπου αγωνιζόταν τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Κοέλιο την Τετάρτη (30/1) το απόγευμα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, ενώ το μεσημέρι της ίδια μέρας, επισκέφθηκε και το "Γεντί Κουλέ", όπου έδειξε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο!

Να σημειωθεί ότι τον Κοέλιο στα 17 του χρόνια τον αγόρασε η Ιντερ από τις ακαδημίες της Πόρτο, ως μεγάλο ταλέντο. Ακολούθησε η παρουσία του σε γνωστές ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Μπενφίκα, η Πάσος Φερέιρα.

Αγωνίστηκε ακόμη σε Φατίμα, Ατλέτικο, Φρεαμούντε, Πεναφιέλ, Φελγκέιρας, Ολιανένσε. Ακόμη έπαιξε στη Σέριφ Τίρασπολ Μολδαβίας και τελευταίος του σταθμός ήταν η Περσέλα της Ινδονησίας (32 συμμετοχές, 5 γκολ).

ΚΟΕΛΙΟ: "ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ"

Εντυπωσιασμένος από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αλλά και από το "Γεντί Κουλέ", δήλωσε ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ανέφερε ότι "όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, έμαθα αρκετά πράγματα για. Είναι ιστορική ομάδα. Πέρασε κάποια προβλήματα, αλλά η ομάδα δεν είναι για την Β’ Εθνική, με βάση την ιστορία της. Έχει κίνητρο για να ανέβει στη Super League και αυτή είναι και η δική μου προοπτική. Να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω το κλαμπ στο στόχο του".

Ο Κοέλιο αναφέρθηκε και στο "Γεντί Κουλέ", το οποίο και επισκέφθηκε. Όπως είπε "μου αρέσει πολύ το γήπεδο. Είδα και στο ίντερνετ φωτογραφίες και videos και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να το δω γεμάτο και να παίξω σε αυτό το γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην του αρέσει αυτή η εικόνα και αυτή η ατμόσφαιρα. Να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο".

Ο Κοέλιο αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Ινδονησία. "Είναι σκληρό πρωτάθλημα. Οι παίκτες της χώρας, μπορεί να μην διακρίνονται για την τεχνική τους, όμως έχουν δυνατά φυσικά προσόντα. Ηταν μια καλή εμπειρία για μένα. Ηθελα όμως να επιστρέψω στην Ευρώπη και ο ΟΦΗ μου δίνει αυτήν την προοπτική".

Και τέλος, ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ: "Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχω το στόχο και τον Μάιο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ