ΟΦΗ

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Βουό

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Βουό
Βουό

Ο Πατρίκ Βουό ανήκει και τυπικά στο δυναμικό του ΟΦΗ. Ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός υπέγραψε στην ομάδα του Ηρακλείου και το Sport24.gr σας παρουσιάζει φωτογραφία λίγο μετά την ολοκλήρωση του deal. (PHOTO, VIDEO).

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Πατρίκ Βουό. Ο στράικερ από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε την Τετάρτη (17/8) συμβόλαιο ενός έτους στην ομάδα του Ηρακλείου και τη νέα σεζόν στη Football League θα επιχειρήσει να τη βοηθήσει να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Super League.

Ο Βουό έχει γεννηθεί στις 25 Ιουνίου 1987 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Ατλέτικο. Έχει γίνει γνωστός όμως από την παρουσία του στο κυπριακό πρωτάθλημα όπου είχε παίξει από το 2011 έως το 2013 και σε 48 παιχνίδια είχε πετύχει 20 τέρματα (ΑΕΛ Λεμεσού).

Εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για την Ντινάμο Τιφλίδας και από εκεί για την Σάντα Κλάρα πριν μετακομίσει στην Ατλέτικο, με την οποία σε 30 ματς σκόραρε εννιά φορές. Έχει ύψος 1.85 και παλαιότερα έπαιξε στη Sabé Sports (ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού), αλλά και στις πορτογαλικές Académica, Portimonense και Covilhã.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει φωτογραφία λίγο μετά τις υπογραφές:

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Βουό

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ