ΟΦΗ

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Τζέκος

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Τζέκος
Τζέκος

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ συνεχίζεται αδιάκοπα. Ο Δημοσθένης Τζέκος είναι η νέα προσθήκη στο ''μελανόλευκο'' ρόστερ. ''Μεγάλη μου τιμή να παίξω εδώ'' ανέφερε ο 28χρονος στράικερ.

Ο 28χρονος επιθετικός Δημοσθένης Τζέκος είναι η ένατη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο υψηλόσωμος στράικερ (1.87), είναι μια απο τις βασικές επιλογές του Μουράτ Σεροπιάν για την θέση του φουνταριστού. Ο Τζέκος βρέθηκε στο Ηράκλειο και μετά απο συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ, Αντύπα Σηφάκη, και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Μετά την υπογραφή συμβολαίου ο Τζέκος είπε: ''Eίναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Είμαι μια ιστορική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ. Ηρθα για να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το στόχο. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όραμα για αυτήν''.

Ο Τζέκος γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1987. Εχει καταγωγή από την Καρδίτσα, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και έχει ύψος 1.87. Έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο (Γ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ Εθνική), Επισκοπή (Γ Εθνική), Φωκικό (Γ' και Β Εθνική) και Αναγέννηση Καρδίτσας (Β' Εθνική).

Οι επόμενοι στόχοι

Mέχρι σήμερα ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει τους Περογαμβράκη (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκη (μέσος), Μπολάκη (αμυντικός), Δαμιανάκη (αμυντικός), Φαζό (αμυντικός), Κοιλιάρα (αμυντικός), Ραπτάκη (αμυντικός), Τζέκο(επιθετικός).

Ο γκολκίπερ Αρης Βλάχος, ο μεσοεπιθετικός Στεφανος Μαρτσάκης , ο Αλέξης Παπατζίκος (στόπερ), ο Γιάννης Γκούμας (αμυντικός μέσος), είναι επίσης παίκτες με τους οποίους είναι σε ανοιχτή γραμμή αυτήν την περίοδο ο ΟΦΗ και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ