ΟΦΗ

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Ίμπαν Ράντι

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Ίμπαν Ράντι
Ράντι

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίμπαν Ράντι. Ο μέσος από την Ισημερινή Γουϊνέα (διαθέτει ισπανικό διαβατήριο) υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δήλωσε ότι θέλει να ανέβει στη Super League με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Ίμπαν Ράντι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην ομάδα του Ηρακλείου και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από ένα χρόνο απουσίας (πέρυσι ήταν στον Άρη Λεμεσού, με τον οποίο έδωσε 28 ματς).

Ο χαφ από την Ισημερινή Γουϊνέα (γεννημένος στις 02/06/1987) ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό του Φωκικού, στη Football League (25 ματς, 2 γκολ). Ακολούθησε τη σεζόν 2014-2015 ο Ηρακλής Ψαχνών (24 συμμετοχές, 7 γκολ) και πέρυσι η κυπριακή ομάδα.

Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον ΟΦΗ είπε: " Βλέπω ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θέλουν να φέρουν ξανά την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν. Επαιζα στην Α' κατηγορία της Κύπρου και θέλω με τον ΟΦΗ να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκ Ελλάδος. Για αυτό το λόγο ήρθα.

Ξέρω τα πάντα για τον ΟΦΗ. Επαιξα στην Ελλάδα καιν ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες, με ένα φανταστικό γήπεδο και ένα υπέροχο κόσμο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλει προσοχή. Ειδικά τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, θέλουν πολύ προσοχή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ