ΟΦΗ

Χάρισε 5.000 ευρώ στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΝΙΟΠΛΙΑΣ
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΝΙΟΠΛΙΑΣ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νιόπλιας παραιτήθηκε από την διεκδίκηση των 5.000 ευρώ απέναντι στον ΟΦΗ,που αφορούσαν σε επιδικασμένα οφειλόμενα του παρελθόντος.

Ύστερα από συνάντηση που είχε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, με το Νίκο Νιόπλια, ο τελευταίος παραιτήθηκε από την διεκδίκηση των 5.000 ευρώ απέναντι στον ΟΦΗ,που αφορούσαν σε επιδικασμένα οφειλόμενα του παρελθόντος.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο κ. Καζανάκης, που είναι κοντά στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι "θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το Νίκο Νιόπλια για την στάση του αυτή.

Είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και αγαπάει την ομάδα. Τον ευχαριστώ, για την βοήθεια του στην μεγάλη προσπάθεια, που κάνουμε όλοι αυτήν την εποχή, για να μπορέσει ο ΟΦΗ, να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε".

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί και αυτή το Νίκο Νιόπλια, για την διευθέτηση του ζητήματος.

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ... ΚΑΚΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Εξάλλου, το καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται σε όλες της, τις δραστηριότητες.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Σπάρτη, η ομάδα του ΟΦΗ, δείπνησε στο αθλητικό κέντρο μετά την προπόνηση και το μενού ήταν… κακαβιά (σούπα με φρέσκα ψάρια). Χρέη μάγειρα, εκτέλεσε ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας Σταύρος Βετουλάκης.

Η βραδιά κύλησε όμορφα και οικογενειακά για την ομάδα του ΟΦΗ, με τους παίκτες να απελευθερώνονται και να περνάνε όμορφες ανθρώπινες στιγμές μεταξύ τους.

Τα ψάρια προσέφερε στους παίκτες, ο φίλος του ΟΦΗ, ιδιοκτήτης της ψαραγοράς "Κανέλος", τον οποίο με ανακοίνωση της, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για την προσφορά του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ