ΟΦΗ

Βλαστός, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ

Βλαστός, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ
Βλαστός INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Βλαστός επέστρεψε στον ΟΦΗ. Από εδώ και στο εξής ο 51 ετών παλαίμαχος παίκτης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Ηρακλείου.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Γιώργο Βλαστό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή επισημοποιήθηκε. Ο παλαίμαχος επί σειρά ετών παίκτης του ΟΦΗ (1982-1992) επέστρεψε στην ομάδα του Ηρακλείου, την οποία η νέα σεζόν θα βρει στη Γ' Εθνική.

Ως προπονητής ο Βλαστός εργάστηκε σε Θύελλα Πατρών (2006-2007), Παναιγιάλειο (2007-2010), Πανηλειακό (2010-2011), Καλλιθέα (2010-2011), Πανναξιακό (2013-2014) και Γιούχτα (2014-2015). Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: '' Ενας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του ΟΦΗ, είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης του ΟΦΗ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Γιώργος Βλαστός, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και θα είναι το «μάτι» της διοίκησης του ΟΦΗ και ο συνδετικός της κρίκος, με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η συμφωνία επικυρώθηκε και επίσημα, με τον Γιώργο Βλαστό να ξεκινάει ήδη τη δουλειά με τον προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, με τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι συνδέεται με στενή φιλία, καθώς οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον ΑΟΑΝ το 1995. Ηδη προπονητής και τεχνικός διευθυντής ξεκίνησαν την συνεργασία τους για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας''.

Στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: '' Στη θέση αυτή που ανέλαβα δεν έχει σημασία τόσο το πρόσωπο, όσο η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει. Όλα ξεκινούν από το μηδέν για την ομάδα μας. Είναι τιμή για μένα που κλήθηκα να βοηθήσω τον ΟΦΗ, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Είναι τιμή για μένα που η διοίκηση εμπιστεύεται το πρόσωπο μου, για να παρέχω την βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, αλλά να δουλέψουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ένα καλό φίλο όπως είναι ο Μουράτ Σεροπιάν''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ