ΟΦΗ

Την Δευτέρα (15/6) η απόφαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Την Δευτέρα (15/6) η απόφαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ
ΟΦΗ, Μανουσάκης INTIME SPORTS

Μέχρι την Κυριακή (14/6) θα μπορούν οι υποψήφιοι επενδυτές να καταθέτουν τις προτάσεις τους στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Τρέχουν οι εξελίξεις στους Κρητικούς.

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΟΦΗ καθώς την Τρίτη (9/6) υπήρξε μια σειρά από κινήσεις ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές και στελέχη του Ερασιτέχνη προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως μέχρι την Κυριακή (14/6) θα μπορούν οι υποψήφιοι να καταθέτουν τις προτάσεις τους και την Δευτέρα (15/6) που θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη θα πάρει την τελική απόφαση.

Στην διάρκεια της Τρίτης τώρα υπήρξαν εξελίξεις καθώς υπήρξε και δεύτερη πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου από τον Μιχάλη Λελεδάκη. Η πρόταση κατατέθηκε, έγγραφως, στο σωματείο ενώ μετά συναντήθηκε με τον Γιάννη Δανδάλη όπου του παρουσίασε το πλάνο του. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του τόνισε ότι θα την συζητήσει με το Δ.Σ. του σωματείου ενώ ο ίδιος προτίθεται να δώσει το παρόν στην Γ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας.

Λίγο αργότερα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ που ανέφερε:

"Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λελεδάκης κατέθεσε σήμερα Τρίτη (9/6) το μεσημέρι πρόταση ενδιαφέρντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος και του ζήτησε να καταθέσει εγγράφως την πρόταση του στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως και έγινε".

Το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε συνάντηση μεταξύ των στελεχών της ομάδας των «7», τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη.

Μέσα από συζήτηση αποφασίστηκε ότι ο Ερασιτέχνης θα περιμένει την κατάθεση προτάσεων μέχρι το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουνίου και στην συνέχεια, την Δευτέρα θα αποφασίσει που θα δώσει το χρίσμα της επόμενης ημέρας στον σύλλογο. Επίσης η κουβέντα στράφηκε γύρω από τις διαδικασίες που χρειάζεται να γίνουν για να ξεκινήσει η εκκαθάριση.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ