ΟΦΗ

Θηρίο στο κλουβί ο Γκαλέτι

Θηρίο στο κλουβί ο Γκαλέτι
Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι κάνει αγώνα δρόμου έτσι ώστε να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Διαβάστε πότε έπαιξε τελευταία φορά στην έδρα των ερυθρόλευκων (video)

Τον Ιούνιο του 2007 ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι του ποσού των 2.7 εκ. ευρώ, ενώ ο παίκτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.3 εκ. ευρώ.

Ο Αργεντινός άσος αμέσως κέρδισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις και τα πανέμορφα γκολ που πέτυχε, όμως η καριέρα του στον Πειραιά έκλεισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι και την προσωρινή απόσυρση, ενώ στο μεσοδιάστημα βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Τρία αργότερα ο Γκαλέτι επέστρεψε στην ενεργό δράση και μάλιστα το έκανε εδώ, στην Ελλάδα, με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Όπως είναι λογικό τόσο ο κόσμος όσο και ο ίδιος επιθυμούν να τον δουν να αγωνίζεται στο Καραϊσκάκης την Κυριακή το απόγευμα εναντίον του Ολυμπιακού έτσι ώστε να αποθεωθεί. Το κακό είναι πως ο Γκαλέτι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ίσως χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο ίδιος κάνει αγώνα δρόμου για να τα καταφέρει και να πάρει έστω και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν από την προπόνηση της Παρασκευής...

Μικρά-μικρά

Τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκης: 10/01/2010 Ολυμπιακός - ΑΕΛ 2-1 (έκανε το 2-0 στο 40ο λεπτό)

Επιστροφή στην Ελλάδα: 18/08/2013 ΟΦΗ - Πανιώνιος 0-0 (33 λεπτά)

Παρουσία στην Ελλάδα: 98 αγώνες, 26 γκολ, 13 ασίστ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ