ΟΦΗ

Θέμα με τρεις στον ΟΦΗ

Θέμα με τρεις στον ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο προβληματίζεται σχετικά με την κατάσταση της υγείας των Γκιόργκι Λόρια, Αλέξανδρου Περογαμβράκη και Κάρλος Μιλιάζες. Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Απόνιο.

Με ψυχολογία στα ύψη ο ΟΦΗ ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί μετά το ''διπλό'' στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να συνεχίσουν σε τροχιά νικηφόρων αγώνων, αλλά στην προσπάθιεια αυτή μένει να φανεί αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι Λόρια, Περογαμβράκης και Μιλιάζες.

Δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (22/10) καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Απόνιο, αντίθετα, προπονείται σε φουλ ρυθμούς και είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπού του. Την Πέμπτη (23/10) στις 5 το απόγευμα, στο ΒΑΚ, θα γίνει η βράβευση των Μακρή και Μερεμπασβίλι, με τον πρώτο να ψηφίζεται ως ο MVP και ο δεύτερος πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής. Η βράβευση θα γίνει από τους Νίκο Σατσάκη και Μαρία Ψυλλάκη η επιλογή των οποίων έγινε από την ΠΑΕ προκειμένου στο πρόσωπο τους να τιμηθούν όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ (άνδρες και γυναίκες) που και φέτος δίνουν βροντερό παρών στο Γεντί Κουλέ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ