ΟΦΗ

Τη Δευτέρα (27/7) η "πρώτη" του ΟΦΗ

Τη Δευτέρα (27/7) η "πρώτη" του ΟΦΗ
Σεροπιάν INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα (27/7, 18.30) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Κατεβαίνει Ηράκλειο ο Μουράτ Σεροπιάν, ψάχνει σπίτι ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο.

Η άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν στο Ηράκλειο, την Τετάρτη το πρωί, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στον ΟΦΗ, τόσο σε θέματα μεταγραφών, όσο και σε θέματα οργάνωσης της προετοιμασίας της ομάδας. Όπως αποφασίστηκε η "πρώτη" του ΟΦΗ θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (27/7) στις 6.30μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο μεταξύ, οι αφίξεις ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχουν ήδη αρχίσει. Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Φαμπίνιο, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία. Ο Βραζιλιάνπς ήρθε νωρίτερα στο Ηράκλειο για να βρει σπίτι και να ξεκινήσει την Δευτέρα την προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται ακόμη ο Δήμος Τζέκος (επιθετικός), Αρης Βλάχος (τερματοφύλακας), που επίσης έχουν αποκτηθεί από τον ΟΦΗ. Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και είναι από την Κρήτη, δηλαδή οι Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, αλλά και παιδιά από την Κ20 του ΟΦΗ, θα είναι επίσης παρόντες στην "πρώτη" της ομάδας.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ