ΟΦΗ

Πέντε προβλήματα για Γκατούζο

Πέντε προβλήματα για Γκατούζο
INTIME SPORTS

Οι Κάλαϊτζιτς, Απόνιο, Περογαμβράκης και Μειτέ δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών από τον Ιταλό τεχνικό για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός και ο Τζόρτζ που είναι τιμωρημένος.

Τέσσερις σίγουρους απόντες θα έχει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζενάρο Γκατούζο καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Κάλαϊτζιτς, Απόνιο, Περογαμβράκη και Μεϊτέ που είναι τραυματίες και δεν πήραν μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Απών από την αναμέτρηση θα είναι και ο Τζόρτζ ο οποίος είναι τιμωρημένος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο το μεσημέρι και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ με προορισμό τα Ιωάννινα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 2.30μμ. στο ΒΑΚ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι στα Γιάννενα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα επιλεγεί από τον Τζενάρο Γκατούζο η αποστολή η οποία το απόγευμα με πτήση τσάρτερ θα «πετάξει» για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Αναφορικά με την σημερινή πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής. Δεν πήραν μέρος ο τραυματίας Κάλαϊτζιτς, ο Απόνιο που συνέχισε την θεραπεία του και οι Περογαμβράκης, Μειτέ που γυμνάστηκαν μόνοι τους".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ