ΟΦΗ

Τέλος ο Ζορό από τον ΟΦΗ

Τέλος ο Ζορό από τον ΟΦΗ
Ζόρο Αμπέντ INTIME SPORTS

Παρελθόν από την ομάδα του ΟΦΗ αποτελεί ο Μάρκο Ζόρο με τις δυο πλευρές να λύνουν το συμβόλαιο τους και την κρητική ΠΑΕ να ευχαριστεί τον έμπειρο στόπερ για την προσφορά του.

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην λύση της συνεργασίας του με τον Μάρκο Ζόρο καθώς ο παίκτης δεν υπολογιζόταν από τον Γκατούζο και έτσι οι δυο πλευρές προχώρησαν στην κοινή λύση του συμβολαίου τους. Ο έμπειρος στόπερ είχε καθυστερήσει να επιστρέψει από την άδεια του ενώ ήρθε και με παραπανίσια κιλά και από την πρώτη μέρα μπήκε στο στόχαστρο του Ιταλού τεχνικού.

Ο Ζόρο δεν ήταν ανάμεσα στα ονόματα της αποστολής που θα ταξίδευε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έτσι οι δυο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για να λύσουν την συνεργασία τους κάτι που έγινε όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Κρητικών.

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοινώνει την κοινή λύση του συμβολαίου με τον Μάρκο Ζόρο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Ζόρο μιλώντας στο ofifc.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν τιμή για μένα που έπαιξα σε ένα τέτοιο μεγάλο club. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που σε κάθε ματς ήταν συγκλονιστικός. Φεύγω αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με τον ΟΦΗ να συναντηθούν ξανά»".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ