ΟΦΗ

Τέλος ο Λαμπράκης για τον ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÖÇ (MOTION TEAM)
Νιόπλιας, Λαμπράκης EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης, που είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του η ΠΑΕ, οι μέτοχοι της οποίας θα συμμετάσχουν άμεσα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Γενικός αρχηγός ο Ζερβάκης.

Δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Αυτή η απόφαση πάρθηκε στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι (7/1) οι μέτοχοι της ΠΑΕ, οι οποίοι αναζητούν τον διάδοχό του.

Ακόμα, αποφασίστηκε να γίνει άμεσα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την επάνοδο της ομάδας στη Super League. Κατά τα άλλα, γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Κώστας Ζερβάκης.

Η ανακοίνωση: "Σε μια σειρά απο μέτρα για την καλυτέρευση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχωρούν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, όπως αποφάσισαν ομόφωνα μετά απο συνάντηση που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι (7/1) στο ξενοδοχείο Galaxy. Στην πολύωρη συζήτηση, έγινε αναλυτική ενημέρωση για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ, αυτήν την περίοδο. Οι μέτοχοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και συμφώνησαν ομόφωνα στα παρακάτω:

-Oι μέτοχοι του ΟΦΗ εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, προκειμένου να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

-Στόχος του ΟΦΗ είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και θα πρέπει να γίνουν ολες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

-Οι μέτοχοι του ΟΦΗ θα συμμετάσχουν άμεσα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας χρήματα, τα οποία κρίνοντα απαραίτητα για την λειτουργία της ομάδας, αυτήν την εποχή.

-Ο Σταύρος Λαμπράκης δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον Σταύρο Λαμπράκη για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα αναζητήσει με προσοχή τον αντικαταστάτη του για το πόστο αυτό.

-Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ουσιαστικά ο άνθρωπος της διοίκησης, κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλαμβάνει ο Κώστας Ζερβάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

- Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή (4μμ) κόντρα στον Πανσερραικό. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και η νίκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου ο ΟΦΗ να μείνει κοντά στους στόχους που έχει θέσει".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ