ΟΦΗ

Τέλος ο Κολιτσιδάκης από τον ΟΦΗ

Τέλος ο Κολιτσιδάκης από τον ΟΦΗ
Κολιτσιδάκης-Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η διοίκηση του συλλόγου.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αποχώρησε από το προπονητικό επιτελείο του ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε επίσημα η ΠΑΕ.

Ο βοηθός του Νίκου Νιόπλια έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους Κρητικούς, έχοντας απουσιάσει από τον πάγκο στον αγώνα με τον Πανθηραϊκό.

Η ανακοίνωση

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη. Ευχαριστούμε τον Θανάση για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, τόσο στην περσινή αγωνιστική περίοδο, όσο και στη φετινή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Κολιτσιδάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: 'Ευχαριστώ τη διοίκηση και το Νίκο Νιόπλια για την συνεργασία που είχαμε το διάστημα που ήμουν στον ΟΦΗ. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του και να ανέβει στη Super League, όπoυ και αξίζει να βρίσκεται'".

Λίγη ώρα αργότερα ο ΟΦΗ ανακοίνωση ότι ο Μηνάς Πίτσος θα είναι από εδώ και στο εξής συνεργάτης του Νίκου Νιόμπλια με την σχετική ενημέρωση να αναφέρει:

"Ο Μηνάς Πιτσος θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ. Νιόπλιας και Πίτσος, είχαν συνάντηση την Δευτέρα (10/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για θέματα που αφορούν την μεταξύ τους συνεργασία.

Είχε προηγηθεί συζήτηση του Μηνά Πίτσου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη. Ο Μηνάς Πίτσος θα διατηρήσει το ρόλο του και ως τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ".

Υπάρχει μάλιστα και δήλωση του Mηνά Πίτσου στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr στην οποία αναφέρει: "Μου ζητήθηκε από τον πρόεδρο και τον προπονητή, να βοηθήσω την ομάδα και από αυτό το πόστο και θα το κάνω. Όλοι μαζί προχωράμε με στόχο το καλό της ομάδας".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ