ΟΦΗ

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Γκουλής

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Γκουλής
Γκουλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Νίκος Γκουλής. Η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, τον οποίο μέχρι νεωτέρας διαδέχεται ο Γιώργος Βλαστός.

Δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Νίκος Γκουλής. Με απόφασή της η διοίκηση αποφάσισε αργά το βράδυ της Τετάρτης (6/1) να λύσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή. Πρόκειται για μια εξέλιξη - έκπληξη, η οποία έρχεται σε ένα κομβικό χρονικά σημείο.

Σε μια περίοδο, δηλαδή, που η ομάδα του Ηρακλείου πρέπει να ξεκινήσει αντεπίθεση και να προχωρήσει σε σερί νικών αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο στη Football League. Αλλαγή προπονητή και ενώ την Κυριακή (10/1) ο ΟΦΗ παίζει με τον Άλιμο. Αν η σκέψη υπήρχε εδώ και καιρό, τότε οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έπρεπε να την είχαν κάνει πράξη αρκετά νωρίτερα, ώστε να υπάρχει ο χρόνος, τώρα στη διακοπή, να μάθει ο νέος τεχνικός τους παίκτες και να εγκλιμαστεί άμεσα στα νέα δεδομένα.

Μια και το "διαζύγιο" με τον Γκουλή έγινε γνωστό τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτή δεν έχουν γίνει γνωστοί, αν και δεν αποκλείεται να σχετίζονται με μεταγραφικά ζητήματα. Ο Βοιωτός προπονητής καθοδήγησε τον ΟΦΗ σε 11 παιχνίδια, με απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Άλιμο θα κάθεται ο Γιώργος Βλαστός, νυν τεχνικός διευθυντής.

Η ανακοίνωση: " Μετά απο πολύωρη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τετάρτη (6/1) το βράδυ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αποφασίστηκε ομόφωνα η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή. Η διακοπή της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή γίνεται κοινή συνεναίσει.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί το Νίκο Γκουλή για τη μέχρι τώρα συνεργασία και την παρουσία του στη ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας, ο Γιώργος Βλαστός".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ