ΟΦΗ

Ταλαιπωρία και απουσίες για ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από την ταλαιπωρία - η αποστολή παραμένει εγκλωβισμένη στην Αθήνα μετά την ακύρωση πτήσεων - ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας αντιμετωπίζει και πολλές απουσίες για το ματς με τη Ξάνθη.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ξάνθη, την Τετάρτη (11/1, 15:00) για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της "φάσης των 16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, οι Μάνος και Νάστος ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Βουό έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στην Πορτογαλία και να διευθετήσει προσωπική του υπόθεση κι ο Κώτσιος είναι τιμωρημένος.

Παράλληλα εκτός πλάνων είναι ο Μπουρσέλης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Κιάσσος, Φαζός, Τουγλής και Κασμερίδης.

Σαν μην έφθαναν οι απουσίες, υπάρχει και η ταλαιπωρία. Η ακύρωση πτήσεων από την Αθήνα για την Καβάλα, είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή να μείνει εγκλωβισμένη στην πρωτεύουσα και να "πετάξει" καιρού επιτρέποντος το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Μητρόπουλος, Μίκιτς, Κομεσίδης, Ροβίθης, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ, Χαντί, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Ράντι, Χίσι, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ