ΟΦΗ

Τα διαρκείας του ΟΦΗ

Τα διαρκείας του ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα διαρκείας του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν και το ρεκόρ που θέλουν να κάνουν οι Κρητικοί.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 παρουσίασε η ομάδα του ΟΦΗ.

Με κεντρικό σύνθημα «sold out διαρκείας», την ίδια τιμολογιακή πολιτική για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας και με έξτρα δώρο την αυθεντική επετειακή φανέλα του ΟΦΗ για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, η ΠΑΕ επιθυμεί να είναι όλο το γήπεδο διαρκείας και να ζήσουμε ξανά ένδοξες στιγμές, σε ταρτάν και εξέδρα.

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ με το «εισιτήριο φίλου» δίνει την δυνατότητα στους παλαιούς κατόχους να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας και για έναν φίλο τους στην ίδια τιμή με πέρυσι. Να σημειωθεί ότι το δώρο της επετειακής φανέλας θα το πάρουν όλοι οι φίλαθλοι που θα πάρουν διαρκείας, ανεξάρτητα την θύρα, την τιμή και την χρονική στιγμή που θα το αγοράσουν.

Ο Πάνος Κατσαϊτης στην τοποθέτηση του για τα εισιτήρια διαρκείας τόνισε τα εξής:

Αγαπητοί Φίλαθλοι

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη. Tα 3,009 εισιτήρια διαρκείας μαζί με τα μεμονωμένα εισιτήρια έφτασαν τον ΟΦΗ και το “Θ. Βαρδινογιάννης” να είναι το πρώτο σε πληρότητα γήπεδο στην Ελλάδα.

Με 4 sold out και μέσο όρο εισιτηρίων τα 4,278 το γήπεδο ξανάζησε δοξασμένες στιγμές και η καυτή μας έδρα έγινε σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος θέλουμε να γίνουμε η πρώτη ομάδα που κάνει SOLD OUT για όλη τη σαιζόν με τα εισιτήρια διαρκείας. Καλούμε τους περσινούς κατόχους πού έσπασαν όλα τα ρεκορ, όχι μόνο να ανανεώσουν τα διαρκείας τους, αλλά να φέρουν μαζί και έναν φίλο τους έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα 6,000 εισιτήρια.

Τόσο το εισιτήριο που θα ανανεωθεί, όσο και κάθε “εισιτήριο φίλου” θα έχει την ίδια τιμή με πέρσι. Αν κάθε κάτοχος διαρκείας ανανεώσει το εισιτήριό του και φέρει μαζί του και έναν φίλο του, θα φτάσουμε στα 6.000 διαρκείας και θα γιορτάσουμε τα 90 χρόνια μας προσθέτοντας ακόμα ένα ρεκόρ στην ιστορία μας.

Σε θύρες με μικρό αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων (όπως η 2,3, 7 και 9) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όσον αφορά στα επιπλέον εισιτήρια “φίλου”.

Για τον λόγο αυτόν, προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, σε κάθε φίλαθλο που θα ανανεώσει το διαρκείας του, αλλά και σε κάθε νέο διαρκείας “φίλου” την επετειακή φανέλα των 90 ετών, ειδικά σχεδιασμένη για τον ΟΦΗ, την φανέλα που θα φορούν και οι ποδοσφαιριστές μας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ “ΦΙΛΟΥ”
Οι κάτοχοι εισιτηριών διαρκείας της περσινής περιόδου θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν το εισιτήριό τους σε ειδική τιμή ενώ μετά το χρονικό όριο των ανανεώσεων τα εισιτήρια θα διατίθενται με 10% αύξηση σε σχέση με τις περσινές τιμές.

Δίνουμε την ευκαιρία στους κατόχους διαρκείας που ανανεώνουν το εισιτήριό τους, να φέρουν μαζί τους και έναν φίλο τους, ο οποίος πέρσι δεν είχε διαρκείας, και θα έχει και αυτός δικαίωμα να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας στην ειδική προνομιακή τιμή, είτε στην ίδια θύρα είτε σε άλλη θύρα (εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα).

Η επειτειακή φανέλα θα δίνεται δωρεάν σε κάθε φίλαθλο, ανεξάρτητα με την Θύρα και το κόστος του εισιτηρίου, και ανεξάρτητα με το αν είναι παλιός κάτοχος, ή όχι, φτάνει να έρθει μαζί με έναν παλιό κάτοχο να αγοράσει διαρκείας,

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες:Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας έχει δικαίωμα εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάaδας μας. Για το πρωτάθλημα Ελλάδας Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015. Για τους αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας 2014-2015. Για τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ή φιλικούς αγώνες που θα διαξεχθούν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Αλλαγές στα εισιτήρια και στο λογισμικό.
Όλα τα εισιτήρια θα είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. Κάθε φίλαθλος δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο στο όνομά του Τα εισιτήρια θα περιέχουν ειδικό barcode το οποίο θα σκανάρεται στην είσοδο των Θυρών. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα και από το www.viva.gr. Τα εισιτήρια θα εκτυπώνονται στα γραφεία της ΠΑΕ

Επετειακή φανέλα ΟΦΗ – UMBRO “90 Χρόνια ΟΦΗ”
Με κάθε αγορά εισιτηρίου Διαρκείας, για όλες τις Θύρες, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προσφέρει δωρεάν την επετειακή φανέλα για τον εορτασμό των 90 ετών. Η φανέλα θα είναι και η “πρώτη” αγωνιστική φανέλα της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ειδικά σχεδιασμένη από την UMBRO για την ΠΑΕ ΟΦΗ, μοιάζει με τη φανέλα της περιόδου 1925-1932, είναι λευκή με μαύρο γιακά και μαύρη λεπτή γραμμή στο μανίκι. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει η φράση “OFI Crete FC, η εικόνα της Κρήτης και το ειδικό λογότυπο “90” που τυπώνεται σε όλη την επίσημη αγωνιστική ενδυμασία της ΠΑΕ και αφορά στα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΟΦΗ.

ΘΥΡΑ 1
Ολα τα εισιτήρια για την Θύρα 1, χωρητικότητας 1,300 θέσεων, θα διατεθούν από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη προς €65 έως 16/8. Από 17/8, εάν έχουν απομείνει εισιτήρια, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €100. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επετειακή φανέλα. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα αγοράσουν εισιτήριο από τα Σ/Μ Χαλκιαδάκη θα πρέπει να το προσκομίζουν στην ΠΑΕ για να εκτυπωθεί το ονοματεπώνυμό τους και το Barcode. Πέρσι διατεθήκαν 1.080 εισιτήρια. Με 220 παραπάνω, φέτος κάνουμε SOLD OUT στην Θύρα 1 και γράφουμε ιστορία.

ΘΥΡΑ 2
Τα εισιτήρια για την Θύρα 2, χωρητικότητας 212 θέσεων, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €200 έως τις 31/7 για όσους παλιούς κατόχους θέλουν να ανανεώσουν.
Από 1/8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν €220. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επετειακή φανέλα. Πέρσι διετέθησαν 207 εισιτήρια. Με 5 παραπάνω εισιτήρια φέτος, κάνουμε SOLD OUT στην Θύρα 2 και γράφουμε ιστορία.

ΘΥΡΑ 3
Τα εισιτήρια για την Θύρα 3, χωρητικότητας 96 θέσεων, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €200 έως τις 31/7 για όσους παλιούς κατόχους θέλουν να ανανεώσουν. Από 1/8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν €220. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επετειακή φανέλα. Πέρσι διετέθησαν 93 εισιτήρια. Με 3 παραπάνω εισιτήρια φέτος, κάνουμε SOLD OUT στην Θύρα 2 και γράφουμε ιστορία.

ΘΥΡΑ 4-5
Τα εισιτήρια για τις Θύρες 4 και 5, χωρητικότητας 2.000 θέσεων, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €90 έως τις 31/7 για όσους παλιούς κατόχους θέλουν να ανανεώσουν. Από 1/8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν €100. Εισιτήρια θα διατίθενται και από τους αναγνωρισμένους συνδέσμους φιλάθλων. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επετειακή φανέλα. Πέρσι διατέθησαν 755 εισιτήρια. Φέτος καλούμε τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν το πιο θερμό κομμάτι του. Γηπέδου μας και να προμηθευτούν τα δεύτερα τη τάξει οικονομικά εισιτήρια.

ΘΥΡΑ 7
Τα εισιτήρια για την Θύρα 7, χωρητικότητας 398 θέσεων, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €300 έως τις 31/7 για όσους παλιούς κατόχους θέλουν να ανανεώσουν. Από 1/8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν €330. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επετειακή φανέλα. Πέρσι διατέθηκαν 288 εισιτήρια. Με 110 παραπάνω εισιτήρια φέτος, κάνουμε SOLD OUT στην Θύρα 7 και γράφουμε ιστορία.

ΘΥΡΑ 8
Τα εισιτήρια για τη Θύρα 8, χωρητικότητας 2.000 θέσεων, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €250 έως τις 31/7 για όσους παλιούς κατόχους θέλουν να ανανεώσουν. Από 1/8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν €275. Στην τιμή περιλαμβάνετα και η επετειακή φανέλα. Πέρσι διατέθησαν 344 εισιτήρια σε οριοθετημένο, για τα διαρκείας, χώρο 400 θέσεων. Οι υπόλοιπες θέσεις ήταν διαθέσιμες σε εισιτήρια αγώνων. Φέτος ανοίγουμε όλη την 8 σε διαρκείας και καλούμε τους φιλάθλους να επιστρέψουν στην μεγάλη” κερκίδα μας.

ΘΥΡΑ 9
Τα εισιτήρια για τη Θύρα 9 VIP, χωρητικότητας 405 θέσεων, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ προς €300 / €600 έως τις 31/7 για όσους παλιούς κατόχους θέλουν να ανανεώσουν. Από 1/8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν €330 / €660. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η επετειακή φανέλα. Πέρσι διατέθησαν 163 εισιτήρια ενώ 150 εισιτήρια δεσμεύονται για χορηγούς, Σ.Λ και φιλοξενούμενους παράγοντες. Με 92 παραπάνω εισιτήρια, φέτος κάνουμε SOLD OUT στην Θύρα 9 και γράφουμε ιστορία.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ