ΟΦΗ

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας
ΟΦΗ, Αντύπας, Νιόπλιας, Πολεμαρχάκης

Με προπονητή το Νίκο Νιόπλια θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν ο ΟΦΗ. Ο Κοζανίτης έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας, ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

O Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει στον πάγκο του ΟΦΗ και την επόμενη χρονιά, στην Football League, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Η συμφωνία επικυρώθηκε την Τετάρτη (15/6) το μεσημέρι ύστερα από συνάντηση που είχε ο Νιόπλιας με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπα Σηφάκη, και του υπεύθυνοποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Ο ΟΦΗ κατόρθωσε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League. Με εντυπωσιακό σερί νικών στην τελική ευθεία του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατακτήθηκε η πρώτη θέση, που χάρισε τον προβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Νιόπλια η ομάδα του Ηρακλείου μέτρησε 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σε 14 παιχνίδια τρία γκολ παθητικό. Μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής: " Με το Νίκο Νιόπλια θα πορευθεί ο ΟΦΗ και την προσεχή χρονιά στην Football league. Στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) μεταξύ του προπονητή του ΟΦΗ, του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Αντίπα Σηφάκη και του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. Το πλάνο του ΟΦΗ με στόχο την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ συνεχίζεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ