ΟΦΗ

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αλετρά προκειμένου να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τη νέα σεζόν.

Προπονητής του ΟΦΗ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 46χρονος τεχνικός, που επανέφερε τους Κρητικούς στη Super League ύστερα από τρία χρόνια, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αλετρά προκειμένου να συνεχίσει στο τιμόνι και την επόμενη χρονιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο (5/5) το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης, με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας και την επόμενη χρονιά στη Super League.

Μετά από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με τον προπονητή του ΟΦΗ και την κοινή επιθυμία, ώστε να συνεχίσουν μαζί, το θέμα της συμφωνίας, ήταν ζήτημα μερικών λεπτών.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει με το Νίκο Παπαδόπουλο στη Super League και η συμφωνία θα επικυρωθεί με τις υπογραφές, τις επόμενες ημέρες.

Εκείνο που ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος από την διοίκηση της ομάδας, είναι να τακτοποιηθούν άμεσα οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει στην διοίκηση.

Οι. κ.κ. Αλετράς και Καζανάκης διαβεβαίωσαν το Νίκο Παπαδόπουλο, ότι η επόμενη προτεραιότητα μετά τη συμφωνία μαζί του, είναι να τακτοποιηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι τρεις άνδρες συνέχισαν για αρκετή ώρα τη συζήτηση τους για θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της, στη Super League, κάτι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία και θεωρεί βασική προτεραιότητα, ο προπονητής του ΟΦΗ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα περίοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ