ΟΦΗ

Συμφώνησε να ανανεώσει με τον ΟΦΗ ο Οικονόμου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άγγελος Οικονόμου που έχασε τη φετινή σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού συμφώνησε με τον ΟΦΗ να ανανεώσει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στην Super League όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Ηρακλείου ο 23χρονος αμυντικός, Άγγελος Οικονόμου, ο οποίος φέτος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών συμφώνησε προφορικά ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Οικονόμου είπε το ναι στη πρόταση ανανέωσης για δυο χρόνια μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ και υπεύθυνο μεταγραφών Κώστα Καζανάκη με τον οποίο έδωσε τα χέρια.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΟΦΗ αναφέρει:

«Η πρώτη ανανέωση του ΟΦΗ μας, για την Σούπερ Λίγκ, είναι ιδιαίτερη! Ο Αγγελος Οικονόμου, θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 2 χρόνια! Μπράβο Αγγελε! OΦΗ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #ofi1925».

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ"

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα μετά τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο 23χρονος αμυντικός σημείωσε πως ήθελε να παραμείνει και να αγωνιστεί με την ομάδα του Ηρακλείου στη Super League. Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στην Super League. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά, για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στην Super League».

Για τον εαυτό του, τονίζει ότι «Έίχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολύ όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».

ΜΕ MACRON ΣΤΗ SUPER LEAGUE Ο ΟΦΗ

Εν τω μεταξύ ο ΟΦΗ έκανε γνωστό πως την επόμενη χρονιά στη Super League θα αλλάξει εταιρεία ένδυσης με τη MACRON να είναι η εταιρεία που θα ντύσει την πρώτη ομάδα αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας του Ηρακλείου.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία της με την αθλητική εταιρεία MACRON , η οποία και θα αναλάβει την προμήθεια αθλητικού υλικού στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η συμφωνία αφορά την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, που θα είναι υπο την εποπτεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925(Κ20, Κ17, Κ15)

Η ΜΑCRON είναι Ιταλική εταιρεία με έδρα το Crespellano της Μπολόνια και είναι ευρωπαικός ηγέτης, στη παραγωγή αθλητικού υλικού. Tα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στην Ελληνική αγορά και έχει συνάψει συμφωνίες με ομάδες της Σούπερ Λίγκ. "Ο ΟΦΗ μας, στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ θα φοράει τα ρούχα της MACRON".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ