ΟΦΗ

Συμφώνησε με τον Πατινιώτη ο ΟΦΗ

Συμφώνησε με τον Πατινιώτη ο ΟΦΗ
Πατινιώτης INTIME SPORTS

Με τον 22χρονο αριστεροπόδαρο περιφερειακό επιθετικό Θανάση Πατινιώτη συμφώνησε ο ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Ηρακλείου και αναμένεται να βρίσκεται την Παρασκευή (21/8) στην Κρήτη για τις υπογραφές.

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή σε μια θέση που "πονάει" η ομάδα είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο περιφερειακό επιθετικό Θανάση Πατινιώτη. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Ηρακλειώτες και αναμένεται στο Ηράκλειο πιθανότατα την Παρασκευή (21/8), για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Πατινιώτης αγωνίστηκε πέρσι στην Παναχαική (Football League), ενώ έχει πανηγυρίσει δυο ανόδους με Κέρκυρα και Λάρισα, από την Γ’ στην Β’ Εθνική, αντίστοιχα.

Παρατηρήσεις Σεροπιάν στους παίκτες

Παράπονα στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών (1-1) έκανε ο Μουράτ Σεροπιάν πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (20/8). Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Νοοτροπία που δεν είχε σχέση με το μαχητικό πνεύμα που έδειξε ο ΟΦΗ στους προηγούμενους φιλικούς αγώνες. «Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι, καθώς κάνουμε διπλές προπονήσεις καθημερινά, αλλά η διάθεση που δείξατε δεν μου άρεσε καθόλου και δεν θέλω να την ξαναδώ. Αυτό που κρατάω στα θετικά είναι μόνο η αντίδρασή μας μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Η εικόνα που είχαμε στο τελευταίο 20λεπτο, είναι αυτή που θέλω να έχουμε στο παιχνίδι μας» ήταν τα λόγια του.

Φιλικό στις Αρχάνες

Το Σάββατο (22/8) ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στις Αρχάνες σε τουρνουά που διοργανώνει ο Γιούχτας και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ερμή Ζωνιανών και το Γιούχτα, από ένα ημίχρονο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ