ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ ο Παπαστεριανός

Στον ΟΦΗ ο Παπαστεριανός
ΟΦΗ, Παπαστεριανός

Έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία από τη Super League απέκτησε ο ΟΦΗ. Ο 30χρονος χαφ, Μανώλης Παπαστεριανός, υπέγραψε για ένα χρόνο στην ομάδα του Ηρακλείου και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Παπαστεριανός θα παίξει στη Β' Εθνική. Ο 30χρονος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα του Ηρακλείου, την οποία θα ενισχύσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Super League.

Το νέο απόκτημα των Κρητικών έπαιζε πέρυσι σε Βέροια και Ξάνθη, ενώ τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Κονκόρντια.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: "Μια ακόμη σημαντική ενίσχυση για τον ΟΦΗ. Ο 30χρονος μέσος Μανόλης Παπαστεριανός, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/8) το συμβόλαιο του με την ομάδα μας, για ένα χρόνο και τίθεται και αυτός στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για να επαναφέρουμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ μας, εκεί που αξίζει να βρίσκεται! Μετά από συνάντηση που είχε ο Μανόλης Παπαστεριανός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Η εμπειρία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μανόλη Παπαστεριανού, θα δώσουν στην ομάδα μας, την παραπάνω βοήθεια που αναζητούσαμε, από ένα παίκτη με παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ. Ο Μανόλης Παπαστεριανός γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1987 στην Χαλκιδική. Εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αρη, την Ρουμανική Κονκόρντια, την Ξάνθη και την Βέροια. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ξάνθη. Μανόλη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ